Paketti kyllä saapui jo alkuviikolla, olen tosi pahoillani etten ole ehtinyt bloggaamaan aiemmin! On ollut ihan sairaan kiirus viikko.

Paketti tuli kivasti juuri sellaisena aamupäivänä, jolloin oli tuntunut että kaikki menee pieleen. Päivä pelastui ja mieliala parani välittömästi :)

Ja mitä kaikkea ihanaa paketista paljastuikaan... Tylsästi nyt on huonoja kännykkäkuvia, joku kun on taas unohtanut ladata kameran patterit...

Ihana kortti! Pikku Myy on mun suosikki Muumeissa. Luonteeltaan vähän niinkuin itsekin usein olen...

Alpaca Silk -lankaa huiviin. Kerällä ainakin tuntuu ihanalta, nyt pitäisi vielä osata valita huivimalli (vinkkejä saa antaa). Kuva ei tee oikeutta värille, on aivan ihanan väristä luonnossa, juuri SE violetti josta pidän :)

Suloinen puikkomitta, kiitoksia!! Pahoittelen jälleen kuvan laatua...

Ja sitten se paketin helmi... Siis on aivan ihana, tykkään, rakastan! Ei kutise yhtään, lämmittää mutta ei hiosta. Siis ihan täydellinen! Ja värikin aivan mahtava.

Sny:ni itse neuloma kaulahuivi... Väri sellainen kauniin terracotan punainen, sanoisin. Alakuvassa melkein oikein, mutta oikeasti syvemmän ja kirkkaamman värinen. Lankana Kauhavan Kangas-Aitan Panda-villabambulanka! Kehut ja suositukset langalle!

SNY:lleni tosi isot kiitokset tästä paketista!! Olen vieläkin ihan täpinöissäni... Ja huivi on ollut kaulassa jo tosi monta kertaa :)