Rahan menoa ei voi estää. Jos uutisista kuulette, että satakuntalainen perhe nääntyi nälkään kun loppui ne kaurapuurot ja tonnikalatkin (tonnikala muuten on kallista!), niin se on sitten meidän perhe. Kertokaa sitten, että käsityötarvikkeisiin emäntä ainakin laittoi ne rahat , eli hyvään tarkoitukseen menivät:)

Ihan Itsen kautta tuli ostettua kirjoja - eihän se oo oikeeta ostamista niin ei lasketa, eihän:

94028.jpg

Kaikki sellaisia, jotka on kirjastosta usein meillä vierailleet, mutta koskaan ei ole ollut juuri silloin aikaa syventyä kunnolla ja sitten on sakkomaksut jo kohonneet siihen saakka että on ollut parempi palautella... Nuo on nyt mun ihan ikiomat, ja ovat muuten ihan iskemättömässä kunnossa:) Ei tarvitse palauttaa kenellekään. Aikaa vielä puuttuu, mutta sitä etsittäköön seuraavaksi. Pari ylimääräistä viikkoa auttaisi kummasti:)

Optikolla tuli käytyä, ja kun olin kerta kaupungissa niin käväisin kirpparilla pikaisesti. No siellä oli yksi myyntinurkkaus jossa oli ihan hirveesti puikkoja, nappeja, nauhoja ja muuta käsityötarviketta!! Rahaa olisin saanut menemään kyllä paljon enemmänkin, mutta hillitsin ja ostin vaan tarvitsemani. Kun ne piilolinssitkin pitää tilata. Saa nekin muuten netistä puolet halvemmalla kuin optikolta!

94029.jpg

Nuo siis tarttuivat mukaan. Mulla ei ole 80cm pituisia pyöröjä kuin yhdet, niin ostin nyt kokoa 3, jos vaikka Tennesseestä innostun toppia tai paitaa tekemään (ei siis ihan akuutti tarve ollut). 3,5mm sukkapuikot kotoa kyllä löytyy mutta ovat työssä kiinni ja mieli tekisi aloittaa toista työtä... Pitkät puikot kokoa 3mm ostin, koska kotona on vain 1 kpl. Varmaan toinenkin jossain on mutta ei ole parin vuoden aikana vaan löytynyt. Nyt varmasti sekin löytyy, koska ostin uudet tilalle, mutta ei haittaa. Sitten niitä on kahdet:) Virkkuukoukku kokoa 4... Enhän mä edes virkkaa. Mutta enhän mä voi virkata mitään tavallista virkkuulankaa paksumpaa, koska mulla on koukkuja ainoastaan 3 vanhaa ja ohutta (0,75, 1,5 ja 1,25). Voi sitä joskus tarvita... Ja oli nuo nyt kuitenkin halvempia kuin kaupassa... Selityksen makua?

No, uskon ettei ihan kaurapuurolinjalle jouduta hankinnoistani huolimatta. Toivottavasti, koska minä en kaurapuuroa edes syö, jollen saa omenahilloa kanssa!

Niin, Tainulin postikin on jo päässyt perille. Eli hänelle lähti kultaa ja kunniaa... Luulen että siellä pysyy koukku kädessä kuitenkin paremmin kuin täällä...

94027.jpg

Ja vielä kiitoksia kaikille kommenteistanne siihen vauvalahja-asiaan:)En nyt kuitenkaan neulo. Ei siksi että kenenkään varpaille olisin tanssahdellut, vaan että kirjomuksia siellä odotetaan, ja toisaalta saattaa olla käyttöä. Katsotaan nyt ehdinkö itse ommella vai haenko kaupasta ja kirjailen. Kerron ja näytän sitten, onneksi ei mikään hengenhätä asialla ole. Ompelukärpänenkin nostaa jo päätään kyllä, kirjojen hankkimisen myötä (no valmiskaavoja onneksi löytyy hyllystä ensihätään:)

Itse asiassa nyt muistan, että anopin neulomia villavaatteita ei tullut kovasti meilläkään käytettyä. Ja villatossut ei tosiaan pysynyt jalassa muuten kuin ekat viikot nukkuessa... Ja ainakin kuopuksen neulemekko jäi käyttämättä pieneksi, kun oli epäkäytännöllinen. Kesäaikaan se oli kuuma ja syksyllä olikin jo pieni... Ja siinä välissä se oli pari kertaa hetken päällä ja sitten jo matkalla pesukoneeseen...