35 vuotta tässä on jo taivalta taitettu. Paljon on nähty ja koettu, ja paljon vielä kokemuksia mahtuu matkalle. Toisaalta pukkaa hieman ikäkriisiäkin päälle. Ihan eri tavalla kuin kolmekymppisissä. Kolmekymppinen oli vielä sellainen pykälä, että vaikka vanheneminen/aikuistuminen alkoi näyttää väistämättömältä, siinä oli jotain älytömän hienoa mukana. Sitä oli niinkuin ihminen isolla iillä, jos ymmärrätte. Vielä kuitenkin nuorikin.

Nyt ollaan jo lähempänä neljääkymppiä kuin kolmeakymppiä. Hieman tässä pelottaakin. Voi olla että olen jo puolimatkassa tai ylikin. Toisaalta, eipä sitä matkansa päätä koskaan kukaan etukäteen tiedä.

näiden sekalaisten tunnelmien ja mietteiden keskellä laitan pystyyn synttäreiden kunniaksi arvonnan. Arvontaan pääsee mukaan kertomalla yhteystietonsa lisäksi lempivärinsä; en nyt tenttaa teitä sen enempää. Toki saa muutakin kirjoittaa tuntemustensa mukaan=)

Osallistumisaikaa on huomiseen iltaan klo 22 saakka.

Palkinnon suhteen en osaa vielä mitään sanoa, mutta aikaa toimittamiseen varaan kuukauden. Kun on tämä elämä kovin hektistä hetkittäin.