Voitin Novitaklubin arvonnassa kaksi lippua Upea Ikä 45+ -messuille. Olin vähän ajatellut että jos äidin kanssa vaikka, oma ikä kun ei vielä tuolla huitele. Mutta... En ollut tajunnut että ne messut on jo tänä viikonloppuna. Tänä viikonloppuna mulla ei ole mitään mahiksia sinne lähteä, eli liput olisi tarjolla ensimmäiselle joka sinne pääsisi lähtemään. Lippuja siis on kaksi, sisältää pelkästään se pääsylipun (ei matkoja tms).

Liput ovat Porissa, ja postittamaan niitä ei enää ehdi. Mutta jos joku porilainen olisi lippuja vailla, niin minulta ne saisi hakea. Ja kauempaakin tietty jos Pori olisi ajomatkan varrella! Liput annan ensimmäiselle joka ne haluaa ja lupaa myös sitten ne käyttää. Toivottavasti jollain on käyttöä, ettei mene haaskuun!

Liput voi hakea joko huomenna tai lauantaina. Huomenna olen melkein koko ajan paikalla, kauppareissuja lukuunottamatta. Lauantaina tällä näkymin koko ajan. Sunnuntaina puoleenpäivään saakka, mutta sitten pitää lähteä appiukon (ja anopin) luo isänpäivälounaalle.