Kun viimeksi tein lankainventaarion julkisesti, oli kaapeissa lankaa vain 3,210 kg. Eilen laitoin lankataulukkoni ajantasalle, ja täytyy sanoa että tulosta hätkähdin itsekin. Mites mulla nyt näin paljon näitä...

Nyt saa arvata, minkä verran lankoja löytyy tällä hetkellä! En laita kuvia, mutta jotain voinee päätellä siitä, että tämän vuoden puolella valmistuneet ovat olleet pääasiassa pikkutöitä, ja niitäkin aika hitaalla vauhdilla. Viimeksi inventaario tehtiin huhtikuussa 2006, ja sen jälkeen on tullut ostettua yhtä jos toistakin... Ja lankaa löytyi kaapin ja olohuoneen arkun lisäksi jopa vaatekaapistani!!

Puolustuksekseni kerron, että lankavarastostani 3135g on joko puikoilla, tai kuuluvat sellaiseen työhön, joka on puikoilla ja tulevat siis myös valmiiksi jossain vaiheessa. Eli isompia töitä on puikoilla. Ja varastosta 1400g on varattu ja ostettu johonkin tiettyyn juttuun. Eli oikea suunnitelma näille langoille on jo olemassa, mallitkin siis tiedossa. Kun vaan jotain ehtii ensin saamaan valmiiksi. Näihin ei villasukkalankoja ole vielä laskettu, vaan ainoastaan Mark&Kanttensin Dreamit villatakkiin ja Samokset puseroon.

Kommettilaatikkoon saa jättää arvauksia, ja lähimmäksi arvannut saapi palkinnon. Milloin ja mitä, on vielä arvoitus itsel
lenikin, mutta jotain kyllä keksin. Sekä kaikkien arvanneiden kesken arvotaan toinen palkinto. Jottei nyt ihan liian helpoksi menisi, niin lisäksi voisit kertoa, millä perusteella itse ostat lankaa; ihastutko lankaan ja mietit vasta jälkeen mitä siitä tulisi, ostatko vain tarpeeseen vai millä perusteilla langat kotiisi saapuvat... Peli vihelletään poikki keskiviikkoaamuna kun olen silmäni avannut ja koneelle päässyt.