Postista tulee aina mieleen Postimies Pate, meidän kuopuksen lemppariohjelma...

Meidän postimiehen nimi vaan ei taida olla Pate (en kylläkään muista hänen nimeään), eikä sillä ole kissaakaan. Ainakaan postinjakoreissulla... Eikä se edes tule postiautolla, vaan sellasella keltasella fillarilla.

No, joka tapauksessa tänään on tullut kivaa postia:

68497.jpg

Ihan Itsessä osallistuin jämälankavaihtoon, ja tällaisia tuli mulle:) Ihanaa, kaikki punasävyisiä, kiitoksia kaikille!! Nyt vaan mietintämyssy päähän ja miettimään mihin nuo sijoittaisin... Tuossa on myös Hippyä, Ainoa ja Kid Mohairia 10m pätkät. Ne vaatiikin vähän enemmän mielikuvitusta. Ei mulla ole ennen sellaisia ollutkaan... Ainolle olisi vähän jo suunnitelmaakin, pitää vaan hakea lisäksi jotain toista väriä...

68502.jpg

Joskus (olisko ollut vuoden vaihteessa vai jo ennenkin) leikeltiin hk:n leikkelepaketeista ahkerasti sellasia merkkejä, ja lähetettiin ne sitten postissa. Ja postimies toi nyt kiitokseksi tuollaiset. Mihin mahtoi toinen unohtua, vai loppuivatko kesken, sillä muistan kyllä että kahden setin edestä niitä merkkejä lähetin. Tuntuvat käteen aika lailla painavammilta kuin meidän muut aterimet. Mutta kivat nuokin ovat:) Kun vielä ilmaiseksi tulivat!!

Eilenkin tuli postia... Huutonetistä huutamani nelosen sukkapuikot. Sitä kokoa löytyykin jo kolmet multa, mutta muita kokoja onkin vaan yhdet... Pitää hankkia ainakin kolme ja puolikkaat toiset. Toisaalta mitä vähemmän puikkoja, sitä vähemmän keskeneräisiä töitä;)

Sukat itse värjäämästäni Nallesta on melkein valmiit. Pari kerrosta puuttuu enää ennen päättelyä toisesta, ja toinen onkin jo valmis. Kuvatuksen laitan vasta valmiina, mutta itse olen noihin tähän mennessä tyytyväinen! Vaikka värit ei ole tasaisesti, mutta silti on ihan kauniisti pätkittyneet. Siis ne värit, ei sukat...

Kenties oveen koputetaan juuri nyt, ja itse kirjeen saat... Paitsi ettei meidän Pate tuo posteja ovelle. Itse pitää portinpielestä hakea... No sentään laatikkoon laittaa!