Juuh, kun langat olivat jäähtyneet, niin otin ne pois tuolta kattilasta uiskentelemasta... Eli noin nelisen tuntia olivat uineet väriliemessä. Suurin osa väristä oli kyllä imeytynyt, mutta ei se ihan kirkastakaan ollut se loppuliemi. Huuhdellessa menikin sitten aikaa. Eli tuntui että koko ajan vaan niistä pikkuisen irtosi väriä. Jonkun verran siis vaalenivat, mutta eivät ihan haljuiksi sentään jääneet. Sitä nyt ei vielä tiedä miten pesussa kestää... Väriksi tuli sellainen vähän oranssihtava - mikä sanahirviö, no ehkä joku ymmärtää. Laitan kuvatuksen huomenna kun ovat kokonaan kuivuneet.

Pesutuloksesta laitan kyllä informaatiota! En varmaan ihan heti pääse pesemään, kun tällä viikolla on töitäkin tehtävä;) Mutta aamut on aikaa kyllä neuloskellakin, kun koululaisten tahdissa kumminkin herään. Ja työt aloitan vasta kuopuksen herättyä.

Flunssa on vieläkin hirveä, lähinnä sellasta ahdistavaa yskintää. Ihan jo pelottaa miten käy reppuesittelyn perjantaina. Ei tällä kröhimisellä voi mennä julkiseen paikkaan, missä on odottavia äitejä ja jopa parin viikon ikäisiä pienokaisia. No sen keikan saan kyllä tarvittaessa hoidettua vaikken pääsisi itse paikalle, kun vaan prosyyrit ja mallikipaleet saan toimitettua... Ja on tässä vielä pari päivää aikaa. Tosin moni tuttu on kyllä varoitellut, että tämä jälkikröhintä kestää piiitkään:(