Siis juu, töitä pitänee kohta aloitella, ensin aamukahvit. Mutta niinkuin neuleiden suhteen. Tuolla on pari jotka valittelevat että ovat väärässä muodossa. Pitää vissiin vapauttaa kerälle tai jotain. Sitten kun Samos-toppi on valmis (etukappale jo puolessa välissä:).

Tämä... Siinä kun rullaa vähän alaspäin, se Nallecolorista tehty pitsihuivi. Ei ole mun tyylinen, eikä edes väri sovi mun kasvoihin... Miksi ihmeessä menin tuollaisen tekemään??? En mä oikein ole edes huivi-ihminen, kun huivi kaulalla alkaa helposti ahdistamaan ja sit pitää nykiä koko ajan löysempään. Ja koville pakkasille mulla on TangoStarista tehty kaulahuivi (joka pääsi kerran ulkoilemaan viime talvena). Tuosta langastahan piti ensin tulla sukat, mutta lähes säännölliseksi muodostunut kuvio ei ollut mieleen. Mutta että huivi??? En kärsi PMS-oireista tällä hetkellä, tuo on tökkinyt silmään ihan koko ajan. Mutta ennen kuin alan sitä purkamaan, pitäisi varmaan keksiä ensin mihin sitä lankaa sitten vois käyttää. Väri on mitä on, ja sukkana väri olisi tosiaan ollut ihan ok, mutta kun siitä ei tullut lainkaan sitä mitä piti. Kuvio oli sellainen siksakjuttu, että mun neuroottinen silmäni kärsi. Mitä ihmettä tuosta langasta oikein tekisi...

Ja sitten mulla on tuolla sitä Halpa Hallista ostettua Fannia tai Fannya. Kävin lunttaamassa ja oli Fanny-käsityölanka. Siitä piti kovasti tulla ensi syksyn pippaloihin Möbius. Sitä varten piti ostaa 80cm pyöröpuikkokin ja langatkin toi mies kun kerran kaupassa oli ja oli pakko saada ihan heti. Lanka on 95% akryyli- ja 5% nailonia. Siinä on sellasia klontteja joukossa. Ihan joku tavallisempi neule varmasti tuosta vielä luonais, mutta tuo Möbius on kamalaa neulottavaa tuolla langalla. Neule on puikolla niin tiheässä sykkyrässä kun ei meinaa siihen puikolle mahtua. Sitte kun silmukka tippuu, sitä on noiden klonttien joukosta tosi inhottava metsästää. Enkä mä tuosta langasta ainakaan halua sitä Möbiusta. Kuitenkaan. Pitäisi tuo purkaa ja keksiä mitä tuosta langasta oikeesti kuuluisi ja vois tehdä. Pakko sille joku käyttö on keksiä (ei huivia), kun piti niin kiireellä ostaa! Ja kun sitä lankaa olisi vissiin 6x50g ja á 2,95 (ei jaksa nyt nostaa peppua ja siityä tarkistamaan). Vihjeitä, vinkkejä, kiitollisuudella otetaa vastaan jos joku langan tietää??

Möbiuksen saatan aloittaa jossain vaiheessa jostain toisesta langasta. Tai jotain ainakin kun lokakuussa pitäisi juhlavermeet päällä lähteä Eurajoelle luokan 10v-pirskeisiin. Bolerokin vois olla kiva, ja jossain Novitassa muistaakseni oli joku kiva ohjekin. Pitää etsiä (kun nyt sais nuo vanhatkin valmiiksi ensin)... Jotain ainakin itsetehtyä ajattelin laittaa kaupan mekon pariksi. Kun kerran hoitsualalta lähdin käsityöalalle, niin onhan se surkuhupaisaa jos aina kaupan vaatteissa joutuu juhliin menemään ja omia tuotoksia syntyy vain kotona neljän seinän sisällä pidettäväksi! 

Kahvinkeittoon... Jos heräisi, kun yöllä oli vähän säpinää makkarissa. Siis kuopus änkesi puoli kahden aikaan viereen kun oli unet kiusanneet... On se pienellä rankkaa. Toivottavasti nukkuu nyt pitkään että jaksaa iltaan saakka. Ja paranee, on pientä lämpöä ja flunssaa ollut niin että eilen pidettiin kerhosta sairastamispäivä.