Hieman nyt olen myöhässä arvonnan suhteen. Seremoniamestarit kun ovat kesälomallaan niin liikkuvaista sorttia, ettei paljon näy muulloin kuin ruokapöydässä... Mutta vihdoin tänä aamuna ehdin kirjoitella osallistujien nimet paperille, leikellä irti ja taitella pieneen kippoon. Ja jopa niin, että ehdin vielä nakittaa esikoisen seremoniamestariksi =)

Kaiken kaikkiaan osallistujia oli 11 kpl, joista oikeita vastauksia oli 8 kpl. Kyllähän minä sen arvasin, että ihan liian helppo tuo kysymys oli. Eli viimeisessä kuvassa oli kuin olikin savustuspönttö. Toimintaperiaatteesta älkää vaan kysykö, sillä se on täysin miehen juttuja. Mutta hyvää kalaa sillä tulee!

Oikein vastanneiden nimet siis oli tässä kipossa:
1656234.jpg
Ja tällaisen nimen sieltä nosti Esikoinen:
1656235.jpg
Nannukka, onneksi olkoon!!

Soppatykki, pontikkapannu ja saunan vesipata olivat myös niin mainioita vastauksia, että laitettiin vielä kaikkien nimet kippaan:
1656239.jpg
Kaikkien vastanneiden joukosta Esikoinen noukki tällaisen toiseksi voittajaksi:
1656242.jpg
Pauliina, onneksi olkoon!

Kiitän kaikkia osallistuneita, ja voittajat, laittakaahan yhteystietojanne osoitteeseen mhellman(@)kolumbus.fi. Laitan teille myöhemmin jotain pientä palkintoa tulemaan (yllätys vielä itsellenikin, mutta juhannuksen aikana keksin jotain).