Kun kaikilla muillakin... Siis tarkoitin että kun aika monella neulojalla on sellaisia kivoja pikkujuttuja käsityöharrastuksen apuna, niin esittelen minäkin uutuuksiani:

178775.jpg178776.jpg

Ihkauudet kotelot neuloille ja pienemmille virkkuukoukuille. Koukut eivät oikeesti ole ainakaan kymmeneen vuoteen käyttöä nähneetkään, mutta säilytyspaikan tarvivat silti. Aloin eilen miehelle puhumaan että olisko sillä mitään pikkukoteloita mihin saisin noi neulat että pysyisivät yhdessä paikassa ja jopa löytyisivät tarvittaessa... Tuo löytyi, ja lisääkin on tulossa (saan ne erilaiset, pienemmät neulat myös yhteen paikkaan. Virkkuukoukkujen koteloa löytynee myös isompana, niin saan sitte sukkapuikot laitettua niihin. Aina samankokoiset samaan, niin jopas löytynevät helpommin ne oikeat puikotkin. Kaikista kun ei alkuperäisiä pakkauksia ole tallessa ja ehjinä.

Oikeesti noi molemmat on (keskittyy oikeinkirjoittamiseen) "suorakarahiomakoneen titaaninitriinipinnoitettujen jyrsintappien suojakoteloita". Melkoinen sanahirviö; suomeksi mulkkumirkelin terien kotelot.

Ja vielä esittelen puikkomittarini merkkiä Würth... Kestää ja on kuulkaa tosi kätevä, mittaa muutakin kuin puikkoja:)

178777.jpg

Jospa tästä lähtisin taas ennenkuin karkoitan enempää lukijoita repäisyilläni. Lankoja kerimään, jotta saan niistäkin kunnon kuvatukset laitettua:)