114217.jpg

Mulle tulee mieleen ne sellaiset öklön lällyn äklön makeat vaahtokarkit, joissa kahta väriä on kierretty yhteen. Tosi ihania, mutta muutamaa enempää ei kerralla voi syödä tai tulee paha olo.

Oikeasti tuo on sitä heräteostoksena ostamaani Samos Lolipoppia. Siitä pitäisi tulla Tank Girl toppi, Stitch'n Bitch-kirjan ohjeen mukaan. Miehelle sanoin eilen että tästähän tulisi hyvä biletoppi kesäksi. Ainut että kunnon bileet kyllä puuttuu...

Ensin kyllä mietin parikin kertaa, että voiko tuosta toppia tehdä, vai tuleeko todella liian makean ja ällön kirjava. Mutta toisaalta tuo värikkyys voi olla hyväkin juttu. Jos ei vaikka mun kovin vaalea iho näyttäisi niin kovin kalpealta. Kunnon rusketusta kun ei ole luvassa. En voi paljon auringossa istuskella, kun aurinkovoiteista (jos siis muistan laittaa) huolimatta palan kovin herkästi. Eikä se punainen ole kyllä yhtään vaaleaa kauniimpi.

Verkkoneulepaita on siinä vaiheessa, että viikonloppuna - eilen en ehtinyt - yritän kappaleet pingotella ja sitten pääsen kursimaan paidan kokoon ja tekemään vielä pääntien:) Valmistuu siis vielä tämän kesän aikana!

Ja beigestä Jasminista tulevasta topista on jo etukappale valmis, ja takakappaleestakin on jo muutama sentti tehtynä. Sen verran karheampaa neulottavaa, että tuota vaahtokarkkineuletta tehdään aina välissä... Ja tosiaan tuo Samos alkoi ihan tosissaan huutamaan puikoille pääsyä tuolla kaapissa. Johtunee siitä, että ei varsinaiseen lankakaappiini mahtunut ja jouduin sen sijoittamaan esikoisen vaatekaappiin. Kukas sitä nyt väärässä paikassa haluaisi kauan ollakaan...

Niin, ja Vanilla on saanut arpajaislahjuksensa:) Kuvaa en huomannut napata, mutta paketissa oli siis kisukäsipyyhe ja pari kukkaisheijastinmerkkiä. Firman tuotteitahan nuo, mutta niitä on helppo lahjoitella kun niitä tuossa on. Ja kun se firma nyt tässä tapauksessa olen minä. Eli omia tuotoksiani nuo kaikki ovat mitä tehtyä tulee. Ja kisun omistajalle vielä tiedoksi, että kyllä sitä raaskii käyttää! Kestää oivallisesti toistuvankin pesun 60 asteessa, ja kuivausrumpuunkin menee ilman suurempaa naukumista:)