Ikämittarikin on taas raksuttanut yhden vuoden lisää. 34 vuotta on tätä maailmaa jo ihmetelty. Viimeisen vuoden aikana olen ihan selvästi vanh... siis aikuistunut. Sitä on havahtunut yhtäkkiä siihen, että koska vanhin lapsikin täytti jo syksyllä 14v, niin kyllä sitä ikää on itsellekin pakosti tullut lisää. En ole enää ihan teinityttö (vaikka alesta ostinkin melkoisen teinifarkut strasseineen ja brodeerauksineen), mutta kaiketi nainen ihan hyvässä iässä=)

Tällainen odotti herätessäni keittiön pöydällä (ensin unenpöpperössä tuli hieman kahjo olo, sillä juuri tuon paketin avasin jo jouluna, mutta meillä säästetään kaikki kauniit pussit):

326124.jpg

Sisältö oli tosi mieluinen:

326126.jpg

Ja pääsi heti käyttöönkin:

326128.jpg326129.jpg

On kuulkaas melkoisen meiltä ylentävää, että mun neulontanurkka on tällä hetkellä varmasti siistein kohta koko talossa=) Lehmäboxi (tuo iso) on täynnä lankoja, pienempään pääsi sitten kaikenlaista apuvälinettä. Niitä onkin ollut tosi hankala noista puikkopurkeista onkia, eli kiitoksia taas siipalle!! <3

Tuossa kahvipussikorissa (anopin tekemä) on keskeneräiset neuleet. Ööh... onhan noita vähän kertynyt taas... Ja uusia vaan aloittaisin. No, pitäisi varmaan aloittaa uutta aina vasta kun yksi keskeneräinen valmistuu. Jos ei ole ihan pakko aloittaa (pakko vaikka saada lapsen sukat tai itselle lapaset), tai jos joku lanka ei sitten ala ihan hirveesti huudella puikkojen perään. Tai jos tuo lehmäboxi vaikka tulee täyteen. Ai niin, suurin osa langoista on silti makuuhuoneen pikkukaapissa... No kyllä te tiedätte, ihan varmasti noita keskeneräisiä löytyy muiltakin=)

Ja sitten se arvonta... Eli synttärikahveja en valitettavasti voi kaikille tarjota, joten arpajaiset toki järjestetään! Arvontaan pääsee mukaan jättämällä konmmentin tähän postaukseen ja jonkun yhteystiedon mukaan. Jottei nyt liian helpoksi mene, niin vastaukseen voisi miettiä, että mikä on se juttu minkä aiot opetella tänä vuonna? Liittyi se sitten neulontaan tai mihin vaan. Ja aikominen ei velvoita sentään lupaukseen;) Arvonta julistetaan poikki perjantaina klo 19 (tai siinä hujakoilla, miten ehdinkin sitten poikkaisemaan).

Itse aion opetella tänä vuonna vihdoin aloittamaan villasukan neulomisen varpaista päin...

Arvonnan palkinto on vielä salaisuus jopa itselleni. Eikä palkinnosta voi valittaa kuluttajansuoja-asiamiehelle. Piste=)