Ja koko viikko on mun osaltani mennyt ihan harakoille. Olen maannut vuoroin sohvan ja vuoroin sängyn pohjalla. Flunssa sinne kaatoi. Kuume nousi isänpäivän iltana, ja vasta tänään on sellainen olo että pystyisi töitäkin jatkamaan. Eilen jo yritin (keskiviikkona oli jo tarkoitus), mutta ei onnistunut. Oli ihan tarpeeksi uuvuttavaa kun kuskasin kuopuksen kerhoon ja kävin kaupassa. Muuhun sitten ei voimia jäänytkään.

Tuo flunssa iskee aina tässä just kun joulukiireitä olisi alkamassa ja töitä pukkaa vauhdilla. Mutta se on vaan sairastettava pois, muuten on puolikuntoinen paljon pidemmän aikaa jos väkisin yrittää jotain tehdä.

Isänpäivänä oltiin appiukon (ja anopin) luona lounaalla kakkukahveineen. Mulla oli käsilaukussa neule mukana, ja sainkin siellä puoli sukkaa valmiiksi. Olin siis aloittanut jo lauantaina neulomaan sukkia Minnieltä syksyllä ostamastani Onlinen Supersocke 100 -langasta. Maanantaina ja tiistaina ei puikot edes pysyneet käsissä, mutta keskiviikkona sain sukat valmiiksi.

264153.jpg

Värit on kuvassa himpun verran pielessä, mutta langan idea näkyy tuossa. Ihastuin tuohon lankaan. Äiti saakin tehtäväksi katsella jos messuilla näkyisi tuon tapaisia:) Ihanat jalassa, menevät hyvin sisäsukkina ja mahtuvat kenkäänkin ilman survomista. Lanka on hieman Nallea ohuempaa. Tosin kolmosen puikoilla tehtävä aikuisen sukka vaatii multa hermoja. Lankaa noihin kului 50g, eli lanka on tosi riittoisaakin!

Isänpäiväksi olin tehnyt miehelle jo aikoja sitten Isoveli Colorista pipon, ja nyt voin esitellä siitäkin kuvan:

264154.jpg

Eli ihan perusribbineulepipo. Olisi saanut olla himpun verran tiiviimpi. Eli olisko pitänyt vaan kylmästi tehdä puoli kokoa pienemmillä puikoilla kuin ohjeessa oli. Jännä sikäli, että yleensä mulla tuo käsiala tulee liian tiukaksi, mutta ribbineule jää helpommin löysäksi. Luultavasti yritän pitää sitä normaalin löysyisenä (hyi mikä sana, mutta en nyt osaa tähän muutakaan just keksiä), ja sitten löysään liikaa.

Luulen että pitää vielä yksi pipo tehdä hänelle vaikka pukinkonttiin. Tuo Isoveli kun on kuulemma hyvän paksuista lankaa pipossa.