Juu, ei edelleenkään mitään uutta kuvattavaa... Siis munhan piti tässä kuussa tehdä vaikka mitä. Muutenkin kuin vain neulerintamalla kaikki asiat nyt vaan junnaa paikoillaan... Mä vaan suunnilleen nuokkuisin tässä...

Toinen alpakkakynsikäs on sentään jo melkein peukalon kohdassa saakka. Aamulla tikuttelin samalla kun pelattiin taas kuopuksen kanssa ArvaaKukaa=)

Niin, ja tiskikoneen latasin tänään myös, ja muistin jopa laittaa päällekin. Ja tei muuten ihan oikeaa ruokaakin tänään, enkä mitään eineksiä. Siis kaikki kunnioitus eineksiä kohtaan; ne ovat meillä usein päivän aterioinnin pelastus! Mutta tänään meillä syötiin jauhelihakastiketta ja perunoita. Ja oli muuten tosi hyvää=)

Töiden puolesta tein tänään lähinnä paperijuttuja. Käytännön hommat jätin huomiselle, kun tänään vaan ei jaksa (kun ei ole pakko).

Niin, ja meinasin jo muuttaa bloginkin ihan toiselle palvelimelle. Kävin vakoilemassa noita muita blogipalvelimia (älä vaan kysy miksi). Mikähän mielenhäiriö sekin oli. Kuvagalleria tässä tökkii joskus hanttiin, mutta eihän tässä toisaalta missään vesilinnun selässä olla, eli ehdin kyllä sen verran odottelemaan... Eli blogi säilyy edelleen tässä osoitteessa. Eihän siinä mitään järkeä olis alkaa nyt perustaa uutta, kun täällä on jo puolentoista vuoden jutut. Ja kaikki ihanat nettitutut löytää mut tästä osoitteesta=)

Mutta, tulihan tuossakin jo jotain mitä tänään olen saanut aikaiseksi! Etten nyt sentään ihan laiskana ole koko päivää ollut... Joskus tulee näitä tällasia päiviä, ja toisaalta sillon on turha rehkiä, jos ei ihan pakko ole. Tehdään sitten toisella kertaa enemmän ja paremmalla ololla. Torstaina on meno perunkirjoituksiin, joten kai sekin osaltaan vähän vetää synkäksi.

Niin, ja olen mä hirveästi tänään(kin) suunnitellut... Firmalle on uusia tuotteita suunnitteilla. Vielä kun sais itsestään irti ja toteuttais. Ja omiin vanhoihin käsipyyhkeisiin olen suunnitellut brodeerauksia jo muutama päivä sitten, vaan en elettäkään ottanut asian eteen käytännön tasolla (brodeeraustiedostot on kyllä jo tehty). Ja ne Hyväkiertää-jutut on myöhässä jo kolme kuukautta!! Anteeksi vaan joille olen luvannut, hieman kestänee...

Että tällanen p-/n-illitys(?)postaus tänään...