Eilen illalla jo tuntui kuumotusta oikeassa korvalehdessä. Silloin ajattelin että jos on korvakoru jotenkin ollut huonosti ja päässyt painamaan. Yöllä kuumotteli vähän väliä niin että heräsin siihen, ja ajattelin että jos tämä helle on jotenkin turvottanut noita korvalehtiäkin niin että koris jotenkin ahdistaa siinä. Aamulla otin kaikki korvikset tuosta korvasta pois. Ja kaksi alinta reikä on tulehtunut (mulla on siis kolme reikää tuossa oikeassa korvassa). Ei pahasti, punoitusta ei ole, mutta märkää tuli molemmista. Ylimmäinen ei onneksi oireile mutta otin sitten siitäkin korun pois. Samoin vasemman korvan korun myös, kun olisi ollut yksinään siinä vähän koomisen näköinen.

En sitten tiedä mikä tuon tulehduksen on tehnyt. Samat korut on korvissa olleet muutaman vuoden, ja ovat siis ihan kultaiset! Muita kuin kultaisia en uskalla pitääkään. Jopa kullatut ärsyttävät muutaman tunnin pidon jälkeen, ja olen oppinut kantapään kautta että muita kuin kultaisia en edes hatkeksi enää laita. Kumma juttu tämä tulehdus silti, ei ole kertaakaan ollut sen jälkeen kuin kultaisiin siirryin. Toivottavasti paranee pian, sillä ilman korviksia on vähän orpo olo kun on niihin niin tottunut...

Käsityörintamalla ei mitään uutta. Verkkoneule odottaa pingotusta edelleen. Meillä kuulemma on jossain styroxia mihin sen voi pingottaa, mutta ikinä en muista pyytää miestä sitä etsimään kun on kotona... Jasmin-toppi valmistuu pikkuhiljaa. Jotenkin puuduttavaa (liian helppo mallineule), mutta hiljaahan hyvä tulee:) Tennessee-sukka valmistuu myös hitaasti, vaikea tehdä sukkia nyt kun niitä ei tarvitse toivottavasti piiitkään aikaan! Ja toisaalta tuntuu myös vähän turhan aivottomalta jopa telkkarineuleeksi. Tummansininen Tahiti vähän puhuttelee mutta en oikein tiedä mitä siitä tulisi. Yöllä jotain jo laitoin alullekin mutta katsotaan nyt tuleeko mitään... Pitäisi varmaan vähän opetella englantia, niin jopas löytyisi malleja:)