Palmatoppi edistyy ihan kivasti. Oikeastaan paljon nopeammin kuin etukäteen ajattelin edistyvän. Uusi lanka ja malli, niin ilmeisesti into kasvaa tehdessä. Juuri eilen tokaisin illalla miehelle, että jos tätä vauhtia teen, niin ihan hyvin voisin pitkähihaisenkin paidan itselleni tehdä. Paitsi että todennäköisesti into lopahtaisi viimeistään hihojen kohdalla. Ja ainakin saumojen ompelussa. Ne kauhistuttaa tuossakin etukäteen... Voiskohan ompelukoneella... Olen ainakin muistaakseni kuullut että joku oli ompelukoneella surauttanut. No pitänee kysyä vaikka anopilta jos opettaisi saumomaan siististi.

Mietin vaan että mahtaako olla kovin kuuma toppi. Ovat jotkut vaan sanoneet että tuosta tehty paita on tosi lämmin. Toisaalta jos Novitalta on kesämalliin tuohon ohje, niin luulisi toimivan. Ja onhan se tuulen läpi päästävää ja harvahkoa neulosta. Jos on kesäkäyttöön kuuma, niin voisi tehdä ensi talveksi jonkun hihattimen (olikos se sellainen) tai villatakin pariksi. Tai, siis nyt en kyllä lisää hommia haali tälle erää!

Niin, olen nyt siis tuossa takakappaleen kädentien levennyksissä jo. Mies haki lankaa eilen lisää kun ohjeessa luki se 250g,  mutta luulen että haki turhaan. No, jos jää ylimääräistä niin saan kuulemma sen ujutettua johonkin typyn sukanvarsiin koristeeksi tai jotain... Ja kuulemma seuraavaksi voisin neuloa miehelle sellaisen pipon jossa on sivut ja takaosa pidempi että laskeutuu niskalle ja korville... Ja kynsikäitä voisi tehdä harjoituskappaleen miehen kokoa, värillä ei väliä. Nämä siis miehen puheita!! Mites tuo on nyt mun neulomisista innostunut noin... Onkohan mies käynyt lobotomiassa tai jotain, kun ei kyllä kuulosta mun mieheltä yhtään... Kai tuo huomasi ettei ihan tumpelo vaimo olekaan ja että jotain valmistakin joskus saa aikaan:)

Tänään ei neulomukset taida pahemmin edistyä, sillä eilen tuli melkein koko päivä lorv... siis neulottua siihen malliin, että tänään sitten teen töitä urakalla ettei kiirus pääse kovin pahaksi.

Ihan itsessä jo mainitsin, mutta mainittakoon nyt vielä täälläkin... Jos joku tarvinnee lampunvarjostimista irroitettuja metallikehikoita 3 kpl (pienehköt siis, ja siis pyöreä alakehä ja yläkehä mikä tulee lamppuun kiinni, varjostimet on olleet liimalla noissa kiinni), niin postikulujen hinnalla saisi. En vielä malttanut heittää roskiin (itse varjostimet kyllä meni, oli niin rapistuneita), jos vaikka joku osaisi/haluaisi hyödyntää. Itse olin laiska ja laitoin miehen ostamaan uudet varjostimet makkarin lamppuun. Muutaman vuoden olen suunnitellut tekeväni noihin uudet hienot varjostimet, mutta nyt tuntui siltä että ei taida suunnitelmaa pidemmälle tuo edetä. Ja löytyi vielä tarjouksesta oikean värisetkin:)´

Iltapäivällä lisätty: kehikoille löytyi jo uusi omistaja:)