Ihan alkoi tosissaan jänskättämään. Postista soitettiin äsken, että tunnin sisällä tuovat mulle paketin, oikein kotiin saakka... Ja vieläpä siis ihan minulle ettei firmalle. Ei aavistustakaan, mitä on tulossa! En ole tietääkseni nyt just mitään tilauksiakaan tehnyt mihinkään...

Nyt takaisin uraputkeen. Sen verran oli viime viikolla systeemit sekaisin, että puolen viikkoa ompelin väärän kokoisia laudeliinoja. Nimikointeja aloittaessa aloin katselemaan, että onpas kumman mallisia. Toinen sivu liian pitkä ja toinen liian lyhyt. Keskimäärin koko olis kyllä pysynyt siis vakiona;) Mutta ei niitä voi tolleen myydä. Ehkä myöhemmin sitten sen kokoisina kuin ovat, mutta vasta sitten. Tai sitten kehittelen niistä jotain muuta... Uusiksi meni siis koko vihtasavotta. Ikäänkuin ei muutenkin joulua ennen olis töiden suhteen kiire, niin pitää sitten ittelleen vielä se kiire oikein järjestämällä järjestää!

Seuraavat kolme päivää loikin kiireen vilkkaan ompelukoneiden välillä. Kaksi kirjoo ja yksi tekee sitten päärmeitä. Päärmeiden ompelusta ei saa mitenkään automaattista, joten siinä on oltava koko ajan itse mukana.

Jyv-paketti on valmiina, ja vien huomenna postiin kun vien viimeiset asiakaspostituksetkin. Samoin silloin vien parhaanystävän joulupaketin postipojan matkaan. Jyv:n suhteen kävi vaan nyt niin ikävästi viime aikojen tapahtumien johdosta, että joudun postittamaan kahdessa vaiheessa. Yksi juttu siitä on vielä kesken, enkä just nyt pysty siihen keskittymään. Eli suosiolla laitan sen nyt hyllytykseen viikoksi. Joulun jälkeen sitten puikottelen loppuun ja postitan sitten perästä päin. Laitoin pakettiin hieman hyvitystä, ja pahoittelen.