Typyn lapaset valmistuivat eilen illalla. Tuli ihan sopivat. Laskin kerrokset suoraan niistä edellisistä lapasista niin ei tarvinnut mittailla ja sovitella jatkuvasti. Raidat noissa on eri päin, kun tein molempia samaan aikaan, kerän molemmista päistä.

245994.jpg

Tänään ei neulomisella aikaa pahemmin riitä. Päivällä on tehtävä töitäkin, ja iltaa varten pitäisi vielä siivota vähän ja valmistaa sapuskat. Meillä on lähihoitajaluokan pikkujoulut illalla. Osanottajamäärä on huimat 5-6, kun yleensä tapaamisissamme on 2-3 kertaa vuodessa reilu kymmenen henkeä. Se vaan on sellaista, että vaikka miten sovittelis, niin kaikki ei pääse. Nyt piti olla tulossa enemmän kyllä mutta kaikki ei työvuorojaan saaneet kuitenkaan järjestettyä. Kolmivuorotyö tällä alalla on sellaista, että aina ei voi sanoa koska työnsä haluaa tehdä.

Nyt pitänee lähteä katsomaan että kuopukselle tulee tarvittava määrä vaatetta mummulaan. Kaikki kolme menevät pitkästä aikaa mummulaan yökyläilemään:)

Edit: Lisäsin tuonne laatikoihin ihan alas linkin omaan yritykseeni. Jos se kovasti jotain häiritsee, voin sen kyllä poistaakin. Pakkohan siellä ei ole vierailla, mutta aina väliin joku jotain kysäisee niin sieltä löytyy mm. yhteystiedot. Kun se kuitenkin on tuolla ihan alhaalla, niin tuskin sieltä kovin silmille pomppii häiritsemään:)