Petran blogissa oli arvonta, ja olin siinä onnettaren suosiossa:) Tänään tuli paketti, joka oli enemmän kuin mieluinen:

199599.jpg

Kuvan laatu ei ole paras mahdollinen nyt, värit ei ole ihan kohdallaan. Mutta ei ollut aikaa säädellä kameraa. Sillä aikaa kun kuopus katsoi Uppo-Nallea videolta olohuoneessa, yritin salamannopeasti ottaa kuvan ja toivoin ettei havahdu kameran ääniin. Tietty patterit piippaa loppumistaan just kun pitäisi saada hiljaa ja nopeasti kuva aikaiseksi... Nimittäin nuo suklaat piti saada piiloon ennen kuin kuopus löytää:) Ne on mun! Nyt ne on jääkaapissa kermapurkkien takana piilossa iltaa varten...

Mulla ei ole koskaan ollut merinovillalankaa. Mistähän tiesit Petra laittaa juuri tuota sävyä?? Nimittäin, kun eilen lähetin sen pipo-ohjeen Novitaklubiin, niin pyysin sitten palkkioksi (jos siis julkaisevat) lähettämään sitä violettia teddy Galaxia. Ja aamulla katselin netistä Odessa-pipon ohjetta. Vähän aikaa tahittuani luulen jopa ymmärtäväni siitä ohjeesta jotain. Mutta sitten totesin että mitään siihen sopivaa lankaa ei talosta löydy, Nallea olisi vaaleanpunaisena mutta ei oikein ole mun pipon väri. Aattelin sit, että pitää varmaan käydä kaupoilla vielä ennen langattoman lokakuun alkamista... No, se ostosreissu säästyi, sillä yksi noista keristä päätyy Odessaksi! Juuri hyvä väri! Sopii sen Galaxin kaveriksi (siitä tulee todennäköisesti kaulahuivi), samoin sopinee kynsikkäiden pariksi sitten kun se pari vielä valmistuu... Kahdesta jäljellejäävästä kerästä riittää vielä sitten joksikin muuksi, se selviää sitten varmasti aikanaan.

Niin että, Kiitos Petra oikein kovasti!! Sulla taitaa olla ennustajan lahjoja;) Sen verran osuva oli tuo väri, sykähti heti pakettia avatessa, että hei näistä tuleekin se Odessa... Ja suklaat on ihania, harmi vaan että pääsen nautiskelemaan rauhassa vasta illalla kun muksut nukkuu. Mutta toisaalta sitten ehtii nautiskelemaan ajan ja hartauden kanssa, kun ei käy niitä maistelemassa salaa jääkaapilla pitkin päivää:)