63541.jpg

Nämä ovat voimasukat! Ihminen tarvitsee hempeän pastellin ja synkän mustan rinnalle myös voimakkaita värejä. Tuomaan voimaa ja piristystä. Nämä lähtevät parhaalle ystävälle Porvooseen tuomaan valoa vaikeaan aikaan... Itselleni teen myöhemmin samanlaiset, kun ihastuin tuohon lankaan niin. Värit ovat oikeasti pikkasen keltaisemmat, mutta todellakin tosi voimakkaat.

Sitten niitä maanantain muita saaliita:

63507.jpg

Ylärivin Nalle ja 7v ovat Kool Aid -kokeiluja varten. Ei mulla olisi ollut mitään siihen sopivaa, joten ostin nuo Vapaavalinnasta. Ja Tennesseestä tulee taas sukat. Keltainen oli muita värejä halvempi, niin tyydyin siihen vaikka vaaleanpunaista olin ensin ajatellut. Toisaalta nyt on tuo keltainenkin alkanut kutkuttamaan makuhermoja niin että oli ihan hyvä valinta:) Alarivissä Anttilasta nappaamani Viola-puuvillalangat. Niiden kohtalo on hieman vielä epäselvä. Ajattelin sukiksi, mutta kotona huomasin että onkin Tennesseetä ohuempaa. Silmukat vielä varmaan osaisin laskurin avustamana laskea, mutta en tiedä riittääkö tuo 100g. Sukista tulisi kyllä sellaiset melkein varrettomat (taas), ja langassa on metrimäärä tennesseetä isompi. Mutta ei silti mitään tietoa riittääkö ja millaiset tulisi. Mietintään...

63540.jpg

Tässä vielä nämä Lavikolta ostamani. Tai niitä siis ostin neljä kerää, mutta ystävän sukkiin meni kaksi. Aika hilkulle menee lanka, ihan pieni nyssäkkä (4g) jää jokaisesta kerästä jäljelle. Mihinkähän ne loput saisi käytettyä... Tuossa langassa on sama silmukkatiheys kuin seiskaveikassa, joten silmukoiden määrän suhteen ei tullut ongelmaa. Sen verran erilaista on kyllä puuvillaa neuloa, että vaikka vyötteessä suositeltiin 4,5 puikkoja, sukat tein 3,5 puikoilla. Hassu juttu, sillä villasekoitteessa tämä juttu menee aina toisinpäin... Olin muuten ostanut tuota lankaa vain yksiin sukkiin. Metrimäärä on pienempi kuin seiskaveikassa, joten myyjältä kysyin että montako kerää sukkiin sitten riittäisi (itsellä kun laskutaito loppui). Kolme olisi pitänyt riittää, mutta otin varmuudeksi neljä. Kotona aloin vasta miettimään, että voi hitsit, enhän mä sanonut lainkaan, että niistä pitäis tulla siis sellaiset minivartiset... Niinpä totesin, että taidan sitten saada itselleni samanlaiset kun kerran neljä kerää noita ostin:) Nämä ovat siis pelkkää puuvillaa. Ei siis mihinkään urheilukäyttöön, vaan sellaiseen kotona hissutteluun:)

Ja minä kun olin luullut että Anchor tekee ainoastaan niitä kirjontalankoja mitä käytetään mm. ristipistotöissä!!