Juuh, päädyin eilen yllättävän nopeasti ratkaisuun, että sinne syksyn kokkareille pitää tehdä Möbius. Tekstiiliteollisuudelta lähettivät eilen sähköpostilla suomenkielisen ohjeenkin kun kauniisti pyysin ja selitin etten millään pääse liikkeeseen ilmaisohjetta noutamaan:) Linkittäisin yhden hienon kuvan tähän jonkun blogista, mutta nyt en enää löydä sitä:( Tuolle Möbiukselle ei luullakseni tule hintaa hirveästi, ja olettaisin käyttäväni sitä jo ennen syksyäkin. Seuraavana to-do-listallani siis:) Miten hienoa että oppii blogien kautta uusia sanojakin!!

Ongelma on nyt vielä siinä, että pitäisi osata valita sopiva lanka tuohon Möbiukseen. Jotta voisi ostaa taas yhdet puikot. Mulla menee varmaan tänä vuonna puikkoihin yhtä paljon rahaa kuin lankoihin, kun eipä mulla ole 80 cm pitkiä pyöröpuikkojakaan. Kaikki on 60 cm pitkiä ja niillä ei tuota voi kyllä tehdä. Mutta ensin pitäisi se lanka niin tietäisi puikkokoon... Saapi neuvoa, joka haluaa. Möbiukseni siis tulee juhlavampaan käyttöön, mutta ei liian prameaa saa olla (sitten en osaa päälleni pukea). Parina sillä on musta samettimekko, joten jotain tummaa varmaan pitäisi olla. Tumma sopisi muidenkin vaatteiden kanssa. No väristä selviän kyllä, kun tietäisin lankalaadun. Mahtaako ihan seiskaveikka olla liian arkisen näköinen juhlakäytössä? Mulla olisi sitä yksi kerä mustaraitaisena, mutta raidat ei varmaan tuossa ole hyvät? Mohairit taitaa olla poissuljettu, luulen että niihin tukehdun, kun kokkaritkin sitten kestävät kellon ympäri.

Edelleen harmaat aivosoluni eivät ymmärrä miten tuo huivi muodostuu. Onneksi en sentään englanniksi yritä neuloa... Luomiskerroksen ja silmukoiden noston puikolle osaan tehdä - sen verran oli pakko kokeilla liian lyhyillä puikoilla ja jämälangalla -  ja kaipa se siitä sitten ohjetta seuraamalla valmiiksi saakka muodustuu. Kun nyt saisi langat ja puikot...

Enää puuttuisi että alkaisin neulomaan fifiä! Näköjään tulen näissä(kin) jutuissa vähän jälkijunassa. Katselen aikani mitä muut on tehnyt ja ajattelen että ei olisi mulla käyttöä. Ja sitten koen herätyksen että tuohan on juuri se mitä haluan ja tarvitsen!! En nimittäin olisi kuukausi sitten vielä uskonut koskaan Möbiustakaan haluavani näin palavasti...

Conan muuten tuli videolle, illalla katostaan miehen kanssa (eilen nukuin sohvalla ennenkuin videot ehti päälle)!! Kiitoksia vinkistä!!