Nyt tätä on minullakin:
1427144.jpg
Nimittäin Villa Mokan Mokkasukka-lankaa, värisävynä Barbie. Ikävä puoli asiassa on, että tämä ei jää minulle, vaan lähtee eteenpäin sitten kun on muotoutunut sukiksi... Eli tätä tilasin ystävääni varten, hän on ansainnut sukat ihan olemassa olollaankin, mutta on tässä aina silloin tällöin milloin mitäkin pieniä palveluksia tehnyt. Sukat on helppo hänelle neuloa, kun meillä on samankokoiset jalat. Ilmankos kuljettiin viime kesänäkin vähän väliä toistemme kengillä (samanlaiset kengät, mulla hieman uudemmat, sellaiset työsandaalit). Saivat minun sandaalini kokea maakuntamatkailua ystävän jalassa, kun huomattiin vasta muutaman päivän päästä aina, että taas on väärät kengät. Voi jopa sanoa että kenkäni ovat matkustelleet minua enemmän (ystäväni siis tekee reissuhommia ympäriinsä)... Tälle ystävälle on muutenkin kiva neuloa, kun tiedän hänen arvostavan käsitöitä=)

Viime viikonloppuna luovutin tyttärelleen villasukkia, jotka tein tilauksestaan. Kokoa noissakin on jo 38. Värit on kuvissa aivan vinksallaan, mutta värit on raitasukissa siis musta ja tumman/viininpunainen/luumu/jokusellainen.
1427199.jpg1427200.jpg

Bolerokin on jo siinä vaiheessa, että toinen hiha pitää vielä kiinnittää ja sitten ommella hiha-sivusauma. Sitten enää neulotaan etureuna. Sitkeästi yritän tehdä, että saan valmiiksi ja pääsen käsiksi uusiin projekteihin (SNY:ltä  helmikuun paketissa tulleet langat haluaa sukiksi)...

Neulovan ystävän (Meiju huomio!) pipon kanssa on tullut takapakkia... Olin jo puolessa välissä, kun totesin, että on tullut pikkasen kireää neulottua... Jotenkin onnistun noilla lyhyillä pyöröillä (40cm) tekemään kovin kireää, vaikka muuten teen ihan keskinkertaista käsialaa. Lankana on seiskaveikka, joten 4mm pitäisi olla kyllä oikea puikkokokokin... Menee siis purkuun, sorry! En takaa että valmistuu ennen lämpimiä säitä (lupaavasti on yhtäkkiä täällä ilmat lämmenneet). Mutta tuleehan ne viileät pyöräilysäät ensi syksynäkin, tuleehan?

Ps. Edellisen postauksen fillarin etsintäkin on vielä voimassa.