Sen verran alkoi tuo eilen mietiskelemäni mainos kismittämään että otin ja laitoin palautetta asiasta subtv:lle. Samaan syssyyn lähti palaute maikkarille South Parkin esitysajasta. Meillä pojat on sitä mieltä että kyllä se on lastenanimaatio koska kolmen maissa iltapäivällä tulee ja haitalliset ohjelmat pitää esittää myöhemmällä. Ikärajaahan tuossa ei ole, mutta ei se silti kyllä pienten katsottavaa ole. Meillä ei sitä saa katsoa edes esikoinen 12v ja keskimmäinen 10v. Monessa perheessä silti saa, ja eihän kaikissa kodeissa ole siihen aikaan aikuista kotona kontrolloimassa mitä tv:stä tulee ja millainen ohjelma on. Ei se tee ohjelmasta lastenohjelmaa että on animaatio. Eihän kukkulan kuningaskaan ole lastenohjelma, ja sekin esitettiin alunperin vuosia sitten juuri puolenyön aikaan.

Toiko ikärajavelvoitus mukanaan sen, että nyt tuijotetaan pelkästään ikärajaan. Missä on järjen käyttö? Sopisi jokaisen noista esitysajoista päättävän pysähtyä ja miettiä haluaisiko oman lapsensa katsovan sitä ja tätä ja tuota... Vastuu siitä mitä kodissa katsotaan on silti tietty täällä kotona. Meillä se telkkari sammuu kyllä jos vanhemmat niin sanovat. Silloin kun vanhemmat ovat kotona.

Niin, projekti kaulaliina on edistynyt jo 39 cm pituiseksi:) Ja on jopa alku- ja loppupäästään ainakin toistaiseksi pysynyt suurinpiirtein yhtä leveänä.