Kelloja sitten siirrettiin viikonloppuna, ja ollaan nyt sitten talviajassa. En ole koskaan ymmärtänyt tuota kellojen siirtoa, mitään järkeä siinä ei ole, että edestakaisin siirrellään. Pari viikkoa menee taas sopeutuessa, ja sama ruljanssi sitten keväällä uudelleen... Kun muistaisikin siirtää kaikki kellot, mutta vielä kuukauden päästäkin varmasti löytyy joku kello mikä on vanhassa ajassa ja sekoittaa aikataulut ihan totaalisesti. Makuuhuoneen kelloradio pitääkin käydä vielä ainakin siirtämässä... Aamulla meinasi paniikki iskeä ennenkuin tajusin että se on väärässä ajassa...

Kuopus on nukkunut yleensä tuonne 9:30 saakka. Jaksaa sitten valvoa yhtä pitkään kuin isommat. Meillä ei onnistu se, että kuopus menisi nukkumaan ennen poikia. Tänään sitten heräsi klo 7:15. Miten mahtaa illalla jaksaa. Päikkärit kun meillä jäi hänen kohdallaan pois jo 1v synttäreiden aikaan, ja unta tarvitsisi kuitenkin aika paljon... Välillä on vähän ongelmallista. Yleensä iltakahdeksalta menee "kakkosvaihde" päälle, ja tunti on aika moista hulinaa ennenkuin saadaan koko poppoo iltapalalle ja sänkyihin... Tänään taitaa sitten hulinat alkaa jo seitsemän aikoihin.

Eilen oli siihen aikaan jo väsymyksen oireet näkyvissä (paremminkin kuultavissa), mutta meno rauhoittui kahdeksan aikaan kun alkoi telkkarista Vaimot vaihtoon. Kuopuksen lempiohjelmia. Äitiinsä taitaa tulla... Voisi meillekin tulla joku viikoksi, ja kuis ollakaan juuri sillä viikolla pitäisi kyllä lattiat luututa ja ikkunat pestä. Jos nopeasti tulisi niin haravoitavaakin tuolla pihassa olisi vaikka koko komppanialle:) Ja kukkapenkille voisi jotain tehdä niin, että minä sitten keväällä siihen voisin jotain laittaa. Vielä parempi kun voisin vaan kevään tullen katsoa mitä sieltä kasvaa (nyt se on oikea rytökasa jolle en osaa tehdä mitään, pitäisi varmaan repiä kaikki ylös). Minä en silti mihinkään täältä lähtisi. Pitäishän täällä jonkun peräänkin katsoa ettei mene systeemit vallan sekaisin;)

Neulonutkin olen viikonloppuna vähän. Esikoisen ensimmäinen sukka on valmis. Välityönä aloitin itselleni lapasia tuosta 7velj raidasta mistä aiemmin tein sukat. Jussi on hieman karkeampaa neulottavaa, joten etusormea säästääkseni neulon välillä tuota vähän pehmeämpää lankaa. Tuppaa muuten niin kovasti tulemaan tuohon etusormen pieleen tuollainen punainen viiru kun lanka hankaa siihen. Ja mitä enemmän neulomuksia, sitä enemmän ehtii telkkaristakin katsoa jotain. No, koko viikko menikin sairastellessa ja täyttä päivää töitä tehdessä, joten viikonloppuna katsoin telkkariakin ihan hyvällä omalla tunnolla!

Kuopus kerhoilee taas tänään, ja sillä aikaa olen päättänyt vihdoin laittaa firman paperit ja kuitin ojennukseen. Niin, Riitta... Minä olen vasta niissä syyskuun kuiteissa... Taitaa mennä tämä kuu samaan nivaskaan... Kiva etten silti ole ainut joka ei niin hirveästi paperihommia rakasta:)