Oikein hauskaa ja hyvää vappua kaikille kanssaihmisille!

Meillä ei mitenkään sen kummemin vappua vietetä, mutta muksut puhalteli pussillisen ilmapalloja. Mies oli tänään esikoisen kanssa vetouistelemassa. Uunoa katsottiin telkkarista illalla, jokavappuiseen tapaan. Ja huomenna iltapäivällä lisää. Ja huomisen ohjelmassa on makkaran grillausta... Ja nakkeja ja perunasalaattia.

Minä sain eilen kursittua Palma-topista toisen sivusauman kokoon, joten pian senkin pitäisi olla valmis.

Lankakauppaan en ole päässyt. Mutta Ihan Itsen kautta kauppasin vanhoja lankoja pois, ja ne lähtevät tiistaina Postissa Pirkkikselle:) Toivottavasti nyt Postimies Pate toimii nopeammin kuin tässä taannoin! Ja tiistai-illaksi olen sopinut treffit. Maksua vastaan saan muutaman kerän vihreää Samosta, kun Riitta sitä kauppasi Neulomossa:) Hyvä että saan uusia tilalle, kun uhkaavasti alkaa tuo lankakaappi tyhjentyä... Ei vaan, oikeesti on kiva että jollain löytyy käyttöä sellaisille, mitkä itse miellän "meidän poikien" langoiksi, kun niistä tein niska vääränä sukkia ja lapasia sillon kun pojat on pieniä. Ei jotenkin jaksa samoja värejä enää kolmanteen kertaan. Jotain uutta. Ja itselle haluan kans taas uutta kaappiin odottamaan, ja on parempi omatunto uutta ostaa kun vanhoja on saanut pois. En tiedä vielä teenkö siitä Samoksesta topin vai kassin. Toppi olisi enemmän tarpeeseen. Mutta kassikin vois olla kiva.

Tennesseestä aloitin juuri ennen iltapalaa taas minivartisia sukkia, vaaleankeltaisia tällä kertaa. Oikein keväinen väri! Ei pitänyt enää sukkia tehdä tänä keväänä, mutta kun noista nyt vaan tulee kevät/kesäsukat, niin ajattelin että on sellainen hyvä telkkarintuijotusneulominen. Aivotonta mutta silti näkyvää ja tarpeellista. Mutta aamuneuleeksi (siis se pari tuntia mun ja koululaisten heräämisen jälkeen ennenkuin kuopus herää ja voin aloittaa työt) otan taas esille sen verkkoneulepaidan. Pakko sitä on jatkaa, että ei missään nimessä pääse muodostumaan UFOksi. Sen verran arvokkaat langatkin on siinä. Ja sen paidan haluaisin jo käyttöön. Hihat vielä puuttuu kokonaan, ja etukpl on nyt siinä pääntiessä. Toinen puoli olisi siitä valmis, mutta toisen puolen kanssa on vähän ongelmaa kun olen pitänyt tauolla turhan pitkään:(

Muksut lähtikin jo nukkumaan, joten lähden katsomaan tulisiko telkkarista jotain kivaa vielä vapun kunniaksi...