EDIT; Nalleille on jo koti löytynyt Moda-lehteä vastaan, mutta vaaleansiniset ystävät ja seiskaveljekset on vielä jaossa.

Ihan jotain muuta kaapista etsin, eikä edes liittynyt lankaan. Mutta kohde unohtui, koska nämä löytyivät... Jos tunnet että nämä huutelevat tai edes kuiskivat nimeäsi, ota yhteyttä. Nämä nimittäin olisivat tarjolla vaikka vaihdettaviksi. Ikää Nalleilla on ystävineen jo jonkun vuoden, luultavasti kymmenisen vuotta. Sen aikaa olemmä tässä talossa asustelleet ja tosiaan en edes muista näitä ostaneeni!! Mutta ennen tänne muuttoa en tuollaisia lankoja ainakaan ole ostanut, eli sitä vanhempia eivät ole. Vaihdossa voit tarjota omia käyttämättä jääneitä lankojasi, erityisesti punasävyiset tai mustat suosiossa, muutkin huomioidaan. Näillä tosiaan ei ole mulle käyttöä kun ei noille pojille tule oikein tehtyä edes villasukkia...

118683.jpg

Nämä molemmat Nallet ovat siis ihan aloittamattomia keriä, ajalta jolloin keräkoko oli vielä 100g. Värit kuvassa inan liian tummat, eli tumma lanka on tumma harmaa vaikka kuvassa kovin mustalta näyttää. Vaaleassa on joukossa harmaita ja sinisiä pilkkuja.

118685.jpg

Näistä on kerien koosta päätellen jotain aloitettu (ei mitään muistikuvaa). Nykyiset painot tuossa lapussa lukeekin. En tiedä mitä nämä ovat, jotain vauvalankaa kyllä mutta että onko villaa vai akryylia. Olettaisin että ei kuitenkaan ole villaa (rahapussin silloisen laihuuden pohjalta päätellen). Hieman Nallelankaa ohuempaa. Ehkä aavistuksen vaaleamman sinistä kuin kuvassa näyttää.

118691.jpg

Ja tottakai 7Veljestä löytyi myös:) Nuo on sellaista että niissä kiertää eri värisiä säikeitä. Sinisessä oli jopa vyöte tallessa (varmaan vahingossa jäänyt, en meinaan ole aiemmin pahemmin tajunnut vyötteitä säästellä). Sininen 46g ja ruskean 82g ovat ihan käyttämätöntä lankaa. Ruskean 42g on varmaan osaksi purettua, koska on keritty tuollain kerän päälle. En tiedä onko se keritty lanka vaurioitunut jotenkin, koska tyhmyyksissäni (siis silloin tietämättömyyttäni!) olen sen kerinyt tosi tiukkaan. Tälle en vaihtotapauksessa laske mitään arvoa, eli tulee kylkiäisinä tuon isomman ruskean mukana. On siitä varmaan osa kuitenkin vielä ihan käyttökelpoista. Väri tuossakin kuvassa ihan pikkasen liian tumma.

Jos tunnet kiinnostusta näihin, niin voit laittaa vaikka mailia tulemaan mhellman @ kolumbus.fi ja välit pois ätin molemmilta puolilta:) Toivottavasti langat saavat uuden kodin.