Siis voi olla että tuohon työhuoneeni ikkunaan porautuu silmänreiät, kun tuijotan intensiivisesti että millon postimies pyöräilee tästä ohi... Olen tehnyt vähän hankintoja.

Ihan Itsen kautta ostin bampuisia sukkapuikkoja. Viisi paria niitä on tulossa, koska olivat niin edullisia. Sny:ni lähetti minulle ekat bampupuikot helmikuussa, ja nyt päätin hankkia lisää. Ovat niin tosi tosi ihanat käytössä!

Ihan Itsestä tuli myös se loppusysäys, että tilasin kaksi numeroa Ottobren naistenvaatelehden. Kummallista, että tilauslomakkeessa ei ollut rastittavana tuikitärkeää kohtaa "Kyllä, tilaajalahjakseni valitsen 20kpl ylimääräisiä tunteja, jotka saan vapaasti valitsemanani ajankohtana käyttää omiin ompeluprojekteihini"...

Sitten asioin Käsityötalo Priimassa. Tilasin kaksi kerää Kitten Mohairia yhteen juttuun. Tuo lankahan on sellainen, että siitä on varmaan kaikki jotain joskus tehneet. Mutta mulle tää on ihan ensikosketus tuohon lankaan. Johtunee siitä että sitä ei marketeista saa. Nyt olen oivaltanut, että noitahan voi ihan netistä tilata eikä tarvi tehdä mitään ulkomaantilauksia edes. Ja tuo Priima vielä lähettää ilman toimituskuluja=)

Vielä pitää malttaa tunteja, että postimies ehtii meille saakka. Ja jos realistisia ollaan, niin todennäköisesti nuo tilaamani jutut tulee vasta aikaisintaan huomisella kierroksella...