Olin ehtinyt jo eilen Helmikselle ilmoittaa, että lapassaldoni on täynnä. Eilen illalla vietin telkkarin ääressä kumminkin aikaa, ja sitten päätin repäistä. Kotimaisia ohjelmia seuratessa pystyy tekemään myös kirjoneuletta, koska koko ajan ei tarvi lukea tekstejä. Riittää kun kuulee kunnolla ja välillä vilkaisee kuvaa... Eli otin härkää sarvista, lankaa puikoista tai lapasia langasta. Päätin rykäistä parin kuopuksen kirjoneulelapaselle! Kun sitä oli jo kaipailtukin täällä kotona, että koska mahtaa valmistua...

Lapaskuuhuni siis mahtui kuin mahtui vielä yksi pari:

279317.jpg

Kärkikavennuksissa on hieman löysää puikkojen välikohdassa sivuissa. Mutta mä oon (ja kai siltikin) ihan mielettömän ylpeä noista. Eikä se löysyys kuitenkaan ole häiritsevää, sormet pysyvät kuitenkin sisäpuolella;) Tämä on itse asiassa elämäni toinen kirjoneuletyö. Edellinen valmistui vuonna -86 peruskoulun kuutosluokalla; vinoraitaiset säärystimet joihin jostain syystä se kuvio tuli peilikuvana kun vertasi ohjeeseen... Näissä on kuvio ja muutkin omasta päästä (uskomattoman pitkä aika meni tuon suunnitteluun, vaikka on ihan yksinkertainen), ja ohje kelpuutettiin Novitaklubin Extraideoihinkin:) Jos on kiinnostusta, niin voisin laittaa sen tuonne missä on muitakin omia ohjeitani. Tai siis oikein yksi ohje, ne Teddylapaseni...

Edit klo 10:50

Ohjeesta sen verran vielä editoin, että kämmenpuolen kuviointi ei ole varsinaisesti omani. Se on varmasti joku "yleinen kansanperinteinen malli", ja toistuu hyvin monissa lapasohjeissa. Itse muistan että mummuni teki sitä jo silloin kun olin ihan pieni ja kuljin mummun tekemissä vanttuissa.

Ja tässä siis vielä koko kuun saldoni:

279313.jpg

Olen ladannut Flickrin lasgalleriaankin nuo lapaseni (paitsi kirjoneuleiset), mutta eipä näy siellä muuten kuin jos olen itse kirjautuneena sisään. Mutta en nyt sillä stressaa, koska ilmeisesti muillakin on jotain ongelmaa siellä ollut. Eikä se stressaamisesta kuitenkaan muutu. Täällä blogissa ovat kuitenkin nyt näytillä kaikki.

Ja lopuksi vielä ihan pakko hehkuttaa Messutulijaisilla... Äiti toi pyynnöstäni OnLinen sukkalankoja ja puikkostopparit, ja eilen sitten sain nuo... Stoppareita löytyi vain tuota mallia, ja nalleista kysyttyään äiti oli saanut vastineeksi vain silmien pyörittelyä että mitä ihmeitä sellaiset on... No, nuo olkoot vaikka nallen hattuja;) Sitten on Onlinen Supersocke Cottonia (sisäsukaksi varmaan mukava kun on puolet puuvillaa), Supersocke 100 ohuehkoa villasukkalankaa ja samaa vielä paksumpana versiona. Oon ihan innoissani noista!

279315.jpg

Edit: Kirjoneulelapasten ohje lisätty oikean reunan "Omia ohjeita"-laatikkoon.