Verkkopaita etenee ihan kivaa vauhtia kun siihen taas pääsin kiinni. Eka hiha on jo kutakuinkin puolessavälissä. Mietin että tuleeko hihoista kovin tyköistuvat. Mutta ei ne siinä lehden kuvassakaan ole mitkään leveät, eli taitaa tulla aika lailla sellaiset kuin pitäisikin.

Tuli levennysten suhteen täydellinen oikosulku. En muista edelleenkään, että jos kappaleen molempiin reunoihin lisätään (tietyin väliajoin) yksi silmukka, niin lisätäänkö molempiin reunoihin samalla kerroksella vaiko ensin oikealla ja sitten nurjalla kerrosta aloittaessa. Huh, tulipas monimutkainen lause... No joka tapauksessa lisäsin tuossa hihassa niin, että aina kerroksen alussa. Ja vaikka olisi väärä tapa, teen tämän paidan loppuun saakka samalla tavalla ettei tule kovin kirjavan näköistä tekniikan puolesta (tai puuttuessa). Mutta toppia varten olisi kyllä kiva tietää miten oikeasti kuuluu. Palmatoppia tehdessä kyllä oli lisäyksiä mutta en muista yhtään miten tein...

Tässä tein muuten lisäykset niin, että kerroksen ekan silmukan neuloin ensin normaalisti ja sitten vielä takareunasta. Sileässä yleensä teen lisäykset siitä silmukan välissä olevasta langasta. Hei joo, nämä mun selitykset on tosi mahtavia. Yrittäkää ymmärtää, termit ovat edelleen hukassa... Ei sitä nyt kaikkien juttujen nimiä voi muistaa; hyvä kun tiedän mitä eroa on pyöröpuikolla ja sukkapuikolla.

Samos-lankani huutelevat, suorastaan kirkuvat puikoille pääsyä. Olen kuitenkin päättänyt että ensin tämä yksi iso projekti valmiiksi ja sitten vasta nuo.