Ehkä pitää kuitenkin odotella pari yötä ylitse viikonlopunkin, mahdollisesti pari viikkoa joudun kurkkimaan työhuoneen tai keittiön ikkunasta että milloin postipate pyöräilee ohitse... Onneksi tietokone on tässä työhuoneen ikkunan ääressä, niin samalla voin lukea blogeja=)

Eli tilasin juuri Wuorelmalta sormikaspuikkoja. Kokoja 2 ja 2,5 ja tuplaten molempia kokoja. Ovat niin käytännöllisiä minun käsissäni, myös sukkia neuloessa. Tilasin nuo ohuet kuitenkin ihan metallisina, mutta Addeja ovat! Bambuiset ovat vielä harkinnassa. Annetaan pankkitilin huilata välissä hetken aikaa...

Olivia neuleeni on edistynyt, mutta siitä ei just ole kuvia. Laitan vaikka viikonloppuna kun näen miten edistyy silloin. Suunnitelmiin tuli muutoksia, sillä totesin että lanka loppuu auttamattomasti kesken (no, joo kun boleron sijaan tuleekin neuletakki). Anttilassa ei kermanväristä Oliviaa enää ollut, niin piti hieman soveltaa. En lähtenyt sen takia ajamaan toiselle puolelle kaupunkia muun kiireen keskellä, vaan päätin käyttää mielikuvitusta. Näkee sitten mitä tulee... Mutta noista enemmän toisella kerralla.

Neulova ystäväni poikkesi kylään tänään pitkästä aikaa (mun ystävistä ei siis muut neulo). Oli oikein kiva rupatella ja höpistä langoista, neuleista ja muistakin kuulumisista. Viime kerrasta olikin jo vierähtänyt puolisen vuotta. Otamme varmasti taas uusiksi, ehkäpä hieman useamminkin, yritetään ainakin.

Muutakin nyt olisi kirjoitettavana, mutta jätän toiseen kertaan. Muistin nimittäin, et
tä kauppakassit on tyhjäämättä...