Etten voisi parempaa otsikkoa keksiä:) Teetä ja torvisoittoa tarjolla kaikille... Mä kyllä otan aamukahvin, ja torvensoittajat olkoot vielä vähän aikaa sordiinot päällä, kun meillä kaksi tenavaa vielä nukkuu. Keskimmäinen juuri heräsi lukemaan Harry Potteria...

Nyt on tämä toppi valmis! Vaatii varmaan vielä kastelun ja pingotuksen, että muotoutuu paremmin mittoihinsa ja pääsee kuvio kunnolla esiin. Käytännössä siis pari päivää käyttöä ja sitten pesukoneeseen ja sen jälkeen pingotellaan... Päättelin jopa langanpäät äsken! Ja tuo tehtiin kokonaan pyöröneuleena niin ei tullut yhtään ommeltavaa saumaa. Ohjeessa kyllä olisi vain kaarroke tehty pyöröillä mutta tein kokonaan ja tuli ihan hyvä.

Kuva on vähän mitä sattuu, kun ekaa kertaa kokeilin kamerasta sitä itselaukaisevaa toimintoa...

102328.jpg

Onje löytyy Novitan kesänumerosta 2006, malli 12. Lankana Samos, puikot 4,5 paitsi kaarrokkeessa 4. Lankaa kului 236g, eli turhaan murehdin loppumista. Ihmeen vähän lankaa silti meni, kun muuten tein koon S/M mukaan mutta pituuden kerrosmäärä on L-koosta. Tosin mulla neuletiheys ei pidä kerrosten suhteen paikkaansa vaan on paljon pienempiä nuo mun kerrokset... Mallitilkku mallitilkku mallitilkku... Noo, jos ensi kerralla;)

Vihreästä topista eilen illalla purin kaarrokkeen pois, kun siinä kuvioneule veti vinoon kun tein pyörönä. Teen siihen samanlaisen joustinneulekaarrokkeen kuin tuossa.

Juuri ajattelin että ei tarvitse nyt ostaa lankaa vähään aikaan, vaan yritän jotain ommella välissä jos jää aikaa. Ja ilta-/telkkarineuleena teen parit puuvillasukat. Mutta kävin eilen kirjastossa niin lainaamastani käsityölehtipinosta löytyi yksi toppimalli, minkä haluan ihan ehdottomasti... Mies käy Anttilassa katsomassa onko vielä Novitan Jasmin -lankaa tarjouksessa. Jos on niin tuo pari kerää... Mullahan on sitä kolme eriväristä kerää jo, niin katsoo jos pinkkiä löytyy niin teen sitten siitä. Jää vielä vihreä ja beige sitten vaikka sukkia varten.