Olin tuossa miettinyt, että tarvisi ostaa (taas) yhdet puikot... Sellaset lyhyet sukkapuikot. No sitten neulontalistan ja googlen avustamana selvisi että ne on nimeltään sormikaspuikot. Ja löytyi jopa nettikauppa joka myy niitä ruusupuisina, hintaa seilu 5€+postarit. Mietitytti että miten (mun käytössä) kestää puiset. Ja toisaalta hintakin mietitytti just siinä mielessä, että jos heti katkeilee...

Miehelle juttelin ruokapöydässä että pitäisi sellaiset hankkia. Mies vaan kysyi että no minkä kokoiset sä sitten tarvisit. Sanoin että 3,5mm ja pituutta pitäisi olla varmaan noin 15cm. Illalla sitten mies tuli tallista sisälle, ja toi puikot mulle=) Oli tehnyt haponkestävästä hitsauslangasta. On keveät, ja ihan puikkojen näköiset ja malliset! Eikä lähde mitään väriä sormiin/lankaan.

Ainut, että joutuu tekemään tänään toiset. Nuo eiliset oli meinaten kuitenkin 2,5mm. Oli kovin pahoillaan asiasta, mutta lohdutin että kyllä niillekin varmasti käyttöä löytyy jossain vaiheessa. Mulla on kuitenkin tässä neulomisikää monen monta vuotta jäljellä;)

Ixu haastoi minut meemiin, ja palaan siihen kun saan jossain vaiheessa hieman raivattua tuolla olohuoneessa, jotta pääsen kuvaamaan.

Muutenkin tästä blogista on tullut viime aikoina kovin kuvaton. Lupaan ja vannon että kuvatuksia on tulossa. Nyt on vaan niin hektistä tämä elämä, että aika on kortilla. Kukaan ei suostunut niitä lisätuntejakaan lainaamaan...