Koululaisilla alkoi taas uurastus. Yläastelainen jännitti aika tavalla aamulla, mutta hyvin oli kuulemma mennyt. Evästyksenä lähteissä sanoinkin, että jos vanhat kaverit (siis ne jotka yläasteelle meni jo vuosi sitten) yrittävät härnätä, niin toisesta korvasta vaan ulos sellaiset jutut samantein. Ei mitään kummempaa kuulemma ollut. Onhan ne jo vuoden aikana tottuneet siihen että meidän poika tulikin yläasteelle vasta nyt. Toivottavasti jatko menee yhtä hyvin. Uusi opettajakin on kuulemma ihan mukava. Nainen nyt vaihteeksi. Luokan sukupuolijakauma aika hämmästyttävä. Luokalla on muistaakseni 29 oppilasta, ja heistä vain 3 on tyttöjä...

Keskimmäinen meni vanhaan tuttuun kouluunsa, luokalle oli tullut kaksi uutta poikaa. Oletan tämän vuoden menevän samoilla uomilla kuin edellisetkin, tasaisen varmasti. Uusia oppiaineita tuli nyt pari.

Kuopuskin aloittaa taas kauan odotetun kerhoilun ylihuomenna. Tänään tai huomenna viimeistään pitää kipaista kirkolle katsomaan pääsikö aamu- vai iltapäiväryhmään. Tyttö itse toivoo kovasti iltapäiväryhmää, ja kieltämäti minäkin. Saisi sitten aamulla nukkua rauhassa, kun iltaisin menee nukkumaan vasta samaan aikaan koululaisten kanssa. Pian sekin asia selviää. Typy pyysi kesällä jopa soittamaan kerhotädille että laittaa hänet iltapäiväryhmään, mutta sanoin että kyllä se meidän toivomus siellä tiedossa on. Ja jos niin käy että aamuryhmään meneekin, niin sitten opetellaan heräämään aamulla aikaisemmin.

Vanha kerhopaikka on remontissa, niin pitää mennä tuonne kirkolle. Sen verran matka pitenee, että taitaa olla hieman turhan pitkä pyöräilymatka neidille. Kuljetaan siis autolla. Taidan ajoittaa isossa kaupassa käynnit samoihin reissuihin kun kerran melkein kaupan vierestä menen.

Arvontapalkinnotkin on postitettu tänään:) Kuvia en hätäpäissäni huomannut ottaa, joten vastaanottajat saavat sitten kuvailla itse jos aiheelliseksi katsovat.

Vettäkin tuli oikein kaatamalla vajaa tunnin verran, sellaisissa pätkissä. Ja ukkostikin. Vielä taitaa olla silti ukkosta tulossa, päättelen sen perusteella että oksettava olo ja migreenisärky vähän antaa merkkejä itsestään. Ei onneksi pahasti, joten voi olla ettei kohtausta lyö päälle kuitenkaan. Ihan kiva että vettäkin saatiin. Tiedä silti siitä kuinka hyvä se on, että rutikuivaan maahan se vesi tulee valtavalla voimalla eikä imeydy. Mutta ainakin ilma vähän raikastui:)