Kun ei tässä muka nyt muuten mitään tekemistä olisi, niin entinen vuokralainen sitä sitten ainakin muutamaksi päiväksi järjesti. Häädön kanssa (tammikuusta saakka vuokra maksamatta) saatiin se viimein ulos, ja lukot vaihdettiin viime yönä. Nyt sitten siivoillaan ja paikkaillaan.

Siis jos on meilläkin aika ajoin tosi sekaista, niin voi kristus sentään missä siivossa tuo vuokra-asunto on. Siellä on ihan sen näköistä kuin olisi murtovarkaita käyty. Koko kämppä ihan kuin kaatopaikka niin ettei tiedä mihin sais jalan mahtumaan. Vaatteita, papereita, levyjä, roskia, tyhjiä (onneksi) maitotölkkejä, tupakka-askeja, kissanhiekkaa ja -kuivamuonaa koko lattiat täynnä. Onneks on vaan yksiö. Ne huonekalut mitä on sinne jätetty on sitten vielä ollut ihan pakko hajottaa paskaksi kaiken muut keskelle. Jotain kirppishuonekaluja ne on niin ei ole viitsinyt niitäkään mukaansa ottaa. Videohylly on säpäleinä keskellä lattiaa, sohvasta tyynyt hajotettu, runkopatjasänky hajotettu, samoin keittiön tuolit on rikottu. Siis jos niitä ei halua mukaansa enää ottaa niin onko pakko silti kaikki tuhota??? Ei muuten, mutta tässä olis tosiaan meillä muutakin hommaa kuin siivota aikuisen(?) ihmisen jälkiä. Ja paikkailla asuntoa. Boordit on paikoittain revitty, vaatekaapista takalevy hajalla, reikä seinässä (tuoli heitetty päin) jne.

Niin että kiitoksia vaan entiselle vuokralaiselle vähän helkutisti!! Toivottavasti armeija (jos sinne pääset) tekee susta edes pikkuisen aikuisemman... Ei edellisetkään (jotka häädettiin häiritsemisen ja maksamattomuuden takia) hääppöset vuokralaiset ollut. Juoppoja ja sekakäyttäjiä ja väliin sai pelätäkin. Mutta kun ne lähti, ei niiden jälkeen tarvinnut mitään urakkaa tehdä. Ihmetyttää että nuori kolli pilaa elämänsä (rekisteriä on kuulemma takana jo jonkun verran ja edellisissä asunnoissa ihan sama juttu) moneksi vuodeksi. Ei säälitä, mutta keljuttaa. Mua ei harmita jos joku oman elämänsä tieten tahtoén pilaa, aikuinen kyllä tietää tekojensa seuraukset. Mutta pitääkö siinä yrittää parhaansa mukaan muillekin tehdä kiusaa!! Olis kiva kun tietäis että mihin mahtoi poika muuttaa, voisi vähän valaista nykyistä vuokranantajaa. Jos vaikka pääsisi nopeammin eroon kuin me, Suomen laki kun on ihan p*stä tällasissa. Pyörät pyörii todella hitaasti...

Kiitos kun sain purkautua!