Mulla oli tuolla kaapissa topista tähteeksi jäänyt kokonainen Samos kerä, ja eilen illalla tuli mieleen kokeilla riittäisikö se kuopuksen syyspipoon. Kun villapipokelit näköjään antavat vielä onneksi odottaa itseään. Sitten kun siinä aloin tekemään, kypsyikin ajatus, että mitäs jos kokeilisi kerrankin tehdä ihan omasta päästä olevalla ohjeella (lue: ilman ohjetta inspiraation mukaan puikotellen)...

Hieman meni aikaa että löytyi sopiva silmukkamäärä, ja matkan varrella tuli muutenkin aina vähän purettua ja muutettua. Ja varsinkin loppukavennukset tein kaikkea muuta kuin perinteisellä tavalla. Mutta pitää sanoa, että tuli ihan kiva pipo:) Novitan klubisivuilla lupasivat julkaista ohjeen.

198954.jpg

Nyt kun tämä on valmis, kuopuskin on ihastunut pipoonsa. Vähän pelkäsin kuinka käy. Nimittäin aamusella kun neuloin tuota pitsi/reikäosuutta, hän ihmetteli mitäs reikiä nuo tuossa on. Ja oli oikein kiukkuinen kun on sellaisia siihen tehty... Luuli vissiin että on vahingossa tullut reikiä;) Ei auttanut selitys, että ne on pitsiä ja että tämä onkin oikein pikkutyttöjen pipo kun on pitsiäkin... Onneksi se vaihe meni ohi siihen mennessä kun pipo valmistui:)