Hoppua on pitänyt, joten päivitykset ovat vähän unohtuneet. Nyt on sitten jotain taas näytettävänäkin=)

Tostaina valmistui kaksi pipoa. Kahden aikaan yöllä päättelin langat omasta Teddy-pipostani. Vihdoin ja viimein kun keskiviikkona päätin, että teen siitä langasta pipon enkä lapasia. Ja pipo onkin ollut jo kovassa käytössä, ihanan lämmin näillä kylmillä ilmoilla... Ja ihana lanka neuloa, kun paksuilla 8mm puikoilla tuli nopeasti valmista. Aloitin pipon nimittäin kun sain muksut sänkyyn siinä kymmenen kieppeillä, ja tosiaan kahdelta oli pipo valmis.

409352.jpg

Tuo musta pipo on keskimmäiselle lapselle. Mallissa hieman sanomista, tein meinaten kavennukset omasta päästä, ja tuntuu pipo nousevan helposti niin että päälaelle jää sellanen kuhmun näköinen möykky... Toivottavasti asettu käytössä... Hieman kuulemma kutiseekin, joten luultavasti nakkaan pesukoneeseen samalla kun pesen oman mustan neuletakkini. Pipossa on alhaalla kahden kerroksen verran heijastinlankaa mukana. Kelpaa kuulemma, vaikken tuohon heijastinlankaan pojalta lupaa kysynytkään. Tätä pipoa olen neulonut muutaman kerroksen silloin tällöin, ja valmistui siis torstaina illalla myöhään.

Hassu juttu, että vitosen sukkapuikot ei vaan jotenkin istu mun käsiin. En pysty neulomaan kuin vain hiukan aikaa, ja sitten tulee käden kipeiksi. Muut vahvuudet onnistuu paremmin mutta tuo vitonen ei millään. Eli luulen etten ihan hetkeen ole isoveljestä lapasia neulomassa, vaikka yksi kerä kaapissa odotteleekin.

Sitten tänään valmistui vielä kuopuksen lapaset. Ne eivät lankahamsteri saldoa kerrytä, koska aloitin niitä jo tammikuussa. Ei niillä olisi mikään kiire ollut valmistuakaan, kun nyt on liian kylmää noin ohuille lapasille. Mutta halusin saada ne pois tuolta keskeneräisten joukosta. Parempi mieli taas aloittaa uusia juttuja.

411787.jpg

Nyt on vähän sellainen tilanne, etten oikein tiedä mitä neuloisin. Siis ei sillä, ettei ideoita olisi tai lankaa. Vaan että on liikaa. SNY:ltä saamani Wool odottaa puikoille pääsyä, mutta en osaa päättää aloitanko pipoa vai lapasia, vaiko kämmekkäitä. Alpakat, jotka tuli joulua ennen JYV:ltä, huutelevat kovastikin, mutta en osaa päättää teenkö lapaset vai sormikkaat (lapaset olis helpommat). Ullan ohjeella aloitetut Joulusukat menevät purkuun; ei vaan innosta kuitenkaan, ja toisesta jo nyppäsin puikotkin käyttöön joku kerta... Vaaleansininen Tennessee haluaisi sukiksi vielä Project Spectrumin sini-valko-harmaan kauden aikana... Villasukillekin olis vielä käyttöä pakkasilla... Kaulahuiveja on omaksi tarpeeksi tällä hetkellä, mutta voishan sitä pari mohairhuivia puikotella aikansa kuluksi vielä...

Mahtaisi olla viisainta, että yrittäisin tänään tehdä hieman töitä välillä. Jos vaikka työn tiimellyksessä valintakin sujuisi jotenkin alitajunnan kanssa yhteistyössä, ja illalla vois sitten vain aloittaa neulomaan sitä mikä sitten olis nyt tällä hetkellä se "juttu"=)