Monta kertaa olen meinannut tännekin tulla kirjoittamaan. Mutta en vaan ole pystynyt ja jaksanut. Mieli on niin sekaisin ja rikki. Ahdistaa, itkettää, väsyttää. Ei vaan millään jaksais tätä, mutta eteenpäin tässä on mentävä. Kaikesta huolimatta. Lauantaina menen ystäväni siunaustilaisuuteen. Eilen ostin mustan villakangastakin (löytyi ihan kivan mallinen, jota voi käyttää muulloinkin). Kukkaset kävin tilaamassa jo perjantaina, ystäväni lempiväriä tummaa violettia. Joukkoon valkoista ja jotain vihreää.

Eilen ostin mustaa Novitan Rose Mohairia. Aloitin neulomaan Backyard Leaves -huivia. Kai sen avulla jotain surutyötäkin yritän tehdä, vaikka toisaalta olen mustaa mohairhuivia havitellut itselleni jo pidempään. Mustaa mohairia löysin Tokmannilta. Siellä oli muitakin värejä runsaasti, vaikka muualta tuntuvat loppuneen.

Valmistunut on myös neidille mustavalkoiset onteloneulelapaset, ohje uusimmasta Novitasta. Ja itselle mustasta Foxista kaulaliina. Niistä kuvia myöhemmin, nyt ei jaksa tämän enempää.