Niih, olen nyt varmaan kuukauden suunnilleen käyttänyt tuota luomumaitoa. Ja yllättäen olen havahtunut siihen, että enpä ole näin tuhdissa kunnossa ollut muutamaan vuoteen... Vyötäkin on ollut pakko löysentää yhden reiän verran. Ja toisista farkuista saa vyön jättää pois. Kiloja on tullut tänä aikana kaksi. Ei hirveä määrä sinänsä, mutta ei kiva jos jatkuu tätä vauhtia.

Kuukauden aikana ruokailu- ja elämäntavoissani ainoa muutos on ollut se, että maidon olen vaihtanut luomumaidoksi.

Noh, eihän se luomumaito syyllinen ole (oliskin niin olis "hyvä syy"). No, kun nyt on alkanut ruoka pysymään sisällä eikä kiertokulku ole enää niin vilkas kuin ennen, niin pakostihan sitä paino on alkanut nousemaan=( Eli taitaa olla paikka ruokaremontille. Pakko alkaa kattoo paljonko sitä ruokaa suuhunsa laittaa, ja myös pitäisi varmaan kulutusta lisätä...

Tuo oli muuten se alkuperäinen asia, mistä piti aamupäivällä kirjoittaa ja unohdin...

Ja lopuksi vielä muutama auringonnousu- ja laskukuva. Kännyn kameralla otettuja, eli tosi huonolaatuisia. Mä niin haluisin uuden puhelimen, missä olis parempi kamera. Tuo on joku CIF-tason kamera, eli ei minkään laatuinen. Välillä silläkin saa silti ihan hyviä kuvatuksia, kun vaan jaksaa etsiä optimaalisen valaistuksen ja katsoa ettei kamera tärähdä. Nuo kuvat ovat silti suttuisia siksikin, että kameran linssi on tosi pölyinen. On sellaisessa syvennyksessä, ja päällä ei ole mitään suojusta. Enkä aina muista putsailla ennen kuin kuvailen.

420325.jpg420327.jpg420323.jpg420322.jpg