Kyllä meinasi usko loppu kesken, kun 2,5mm sukkapuikoilla tikuttelin. Mutta loppujen lopuksi, kun vaan työhön ryhtyi niin loppu sujui kuin itsestään... Eli tässä nää kynsikkäät nyt on, ja langat ja kaikki on päätelty. Huomenna pääsevät tosi toimiin, kun kokeilen voiko noilla ajaa autoa (lapaset luistaa, nahkasormikkaat ahdistaa ja paljain käsin ei tarkene)...

381150.jpg

Lankana luonnonvalkoinen Indiecitan 100% alpaca fleece, jota kului 32g. Sen verran tuli siis lankahamsterilistallekin lisää grammoja. Merkitsin tehdessäni silmukkamäärät ja kerrosmäärät ylös, niin sitten on helppo tehdä toiset samankokoiset myöhemmin (loput alpakat määkivät lankakopassa jo...) eikä tarvitse koko ajan olla taas sovittamassa. Merkitsin myös heti niin, että muutokset noihin nähden ovat heti siinä muistilapussa. Muutoksia tulee se, että resorit 2mm puikoilla, ja keskisormeen pari kerrosta lisää pituutta.

Ja koska nämä ovat luonnonvalkoiset, pääsen korkkaamaan tällä myös Project Spectrumin=)

Ai niin, en olekaan raportoinut lainkaan siitä maitokokeilustani... Luomumaitoa olen nyt parisen viikkoa käyttänyt, ja vatsa tykkää=) Ei ole moneen vuoteen vatsa ollut näin hyvässä kunnossa! Laktoosivaivaakin on mulla ollut, sen tiedän, mutta tällä hetkellä sitä siis ei nähtävästi ole. Vaan se on se homogenointi mikä saa vatsan vikkelälle. Laktoosi-intoleranssi mulla onkin yleensä tullut ja mennyt raskauksien mukana suuntaan tai toiseen. Olipa hyvä että täältä sain vinkkejä tuon luomumaidon suuntaan; en olisi varmaan itse tajunnut sitä kokeillakaan.