Postilaatikosta löytyi eilen tällaisia juttuja sisältävä kirjekuori:
955160.jpg
Kiitoksia Marsu kovasti diilauksesta!! Unohdit kyllä laittaa muutaman ylimääräisen neulontatunnin mukaan kuoreen... Vai enkö mä muistanut sellaisia tilata?

Viime viikolla valmistui myös joulupakettiin yksi työ, miehelle. En laita kuvaa, kun saattaa käydä täällä kurkkimassa. Mutta vihreä Isoveli Color oli lankana (punninnut en oo vielä, joten ei näy tuolla kulutuslaatikossa vielä), ja ohje löytyy vyötteestä. Luulen että tuli hieman pienet, mutta on onneksi vielä vähän lankaa jäljellä; jatketaan jos ei riitä...

Tänään tuli pakettikortti postiin, Tapion Kaupan paketti odottaa siellä. Illalla pitää ehtiä hakemaan... Tai siis paketti on ollut siellä kyllä jo maanantaina. Mutta meillä on nykyään se systeemi, että kun paketti tulee paikalliseen postiin, siitä otetaan se osoitelappu, ja se lähtee sitten kieppaamaan vielä Tampereella lajittelussa. Ja tulee sitten takaisin samaan paikkaan, josta sitten postipate sen ottaa aamulla kyytiinsä ja tuo mulle. Aivan hölmö systeemi. Ennen sentään ne pakettilaput tuli seuraavana päivänä ihmisille, mutta nykyään kestää siis kaksi päivää... Jos on se koodi, niin sitten onneksi saa netistä katsottua tuloajan, ja saa paketin kaksi päivää aikaisemmin. Nyt ei ole sitä koodia kuitenkaan. Jaa miten niin mä olisin hätäinen??

Sitten vielä hieman bisnesasiaa. Tuli mieleen että kun teen tukkuun tilauksen ensi maanantaina, niin laitanpa pari juttua sellaiseen pikatarjoukseen ennakkotilauksena. Eli tuolla Helmeriinan omassa blogissa on tarjoukset nähtävissä, jos joku sattuu kiinnostumaan. Sinne tulee vastaavia juttuja jatkossakin, ja laitoin blogin linkin myös tuonne oikeaan sivupalkkiin Helmeriinan logon alle.