EDIT: Mitä todennäköisimmin lanka löytyy jo. Jos muutoksia tulee, niin palaan asiaan sitten vielä...

Niin, tarvitsisin (tai siis oikeasti haluaisin) LUUMUNVÄRISTÄ MOHAIRIA! Merkillä ei niin kovasti ole väliä, kunhan ei kovasti pistele (Novitan Chic Mohair ei sovi). Määrä mitä haluaisin, olisi noin 40-70g. Sellainen määrä, että siitä saisi pienen kaulahuivin tehtyä sillä samalla hörhötysmallilla mitä olen tässä aiemminkin tehnyt.

Edit: Etsimäni langan väri olisi suurinpiirtein sama kuin seiskaveikan värinro 777. Mulla on pipo just siitä seiskaveikasta puikoilla, ja kaapissa melkein samanväristä alpakkaa lapasia varten, joten siksi on tuo värisävy noin nuukaa...

Luonnollisesti maksaisin kyllä siitä langasta käyvän hinnan ja kulut! Jos tuollaista sinulta löytyy ylimääräisenä, tarjoa sähköpostiini mhellman @ kolumbus.fi (välit pois).

Asialla olisi sillä tavalla kiirus, että pitäisi saada kaupat sovittua tämän kuun puolella vielä. Sitten alkaa tuo Lankahamsterit-projekti. Toimitus ehtii vielä ensi kuussakin.

Edit: Edellisessä postauksessa mainitsemani käsityölehdet ovat edelleen myytävänä. Löytyvät oikean reunan palkista laatikosta "Sivut", eli rullaile reippaasti alaspäin...