...tuli muutama Novitan lehti iltalukemisiksi. Kävin nimittäin kirjastossa palauttamassa sen Sukkasillaan-kirjan, ja samalla hamstrasin muutaman lehden. Eka kerta muuten elämässäni, kun lainaan neulelehtiä! Tarkoitus olisi löytää jotain kivoja sukkia ja lapasia, tai siis ohjeita/malleja. Olisi puuhaa sitten kun nuo keskeneräiset valmistuu. Isompiin projekteihin en itseni tuntien uskalla ryhtyä.

Tekisi kyllä mieli kesäksi tehdä joku helppo ja nopeatekoinen neuletoppi, vaan lieneekö sellaista yhdistelmää olla olemassakaan... Ja kurja jos loppuukin sitten into tai kärsivällisyys kesken, menisi kalliit langat hukkaan. Pitäisi siis olla lankakin suht koht edullista. Jos jää kesken, niin kesätoppilangoista ei oikein villasukkia saa...

Mies muuten näki viikonloppuna pubissa jollain miehellä maastokuvioisen villapaidan, ja kysyi koskas hänelle sellaisen neulon. Katsoin kylläpikkasen hitaasti ja aika viileällä äänellä totesin "kyllä sun nyt pitäis 14v kokemuksella mut tuntea; en ihan heti"... Jos nyt sellaisen aloittaisin, olisi varmaan eläkepäiviin mennessä valmis. Ja mies on sentään vasta 38v, joten olisi kai aika realistinen aikataulu... Tyytyköön mastokuvioisiin sukkiinsa:)

Nyt lehtien kimppuun! Ja tuli sieltä yksi Robin Cook myös mukaan, jota en aiemmin ole vielä lukenut... Taidan nukuttaa kuopuksen tänään niin saa omatunnon soimaamatta lueskella:)

Miten niin blogia perustaessani vannoin ettei tästä tule neuleblogia, ja neulominen on vain lyhytaikainen innostus...