Eilen sain kuopuksen kahdeksan aikaan aamupalapöytään, ja olin juuri käynnistänyt brodeerauskoneen... Kuopus tuli sitten juosten sanomaan että ovikello soi (tuo teollisuusbrodeerauskone pitää sen verran kovaa meteliä, etten kuule ovikelloa työhuoneeseen jos kone käy). Ihmettelin että kukas siellä muka tähän aikaan, asiakkaan ainakin piti tulla vasta puolilta päivin... No, posteljooni siellä oli, ja antoi paketin kuitattavaksi. Minä ihmeissäni kysyin vielä, että miks tää kotiin saakka tuodaan... Posteljooni vähän hymyili, ja valisti, että paketti nyt oli lähetetty niin että tuodaan kotiin... Ja minä vielä sisäisen blondiäänen voimalla: "Ai jaa, en mää kyl mitään ole edes tilannut";) Kiireen vilkkaa sitten vaan katsomaan että mikäs paketti tää nyt on. No, sehän oli SNY:ltä se paketti!! Ei muuta kuin avaamaan... Kun sain päätyä kuoresta auki, kuopus hihkaisi, että lankaa siellä ainakin näkyy olevan=)

902684.jpg
Tällaisia ihanuuksia paketissa oli! Kiitoksia taas oikein paljon ihana SNY:ni!!

SNY:ni on neulonut nuo lapaset itse, ja ovat just passelin kokoiset käteeni=) Monesti lapasista tulee itse tehdessäni helposti liian isot jos teen ihan ohjeen mukaan, mutta nämä on juuri sopivan napakat! Pinnassa on tuollaista jännää kohoneuletta. Ja värikin on oikein kiva=)

Sandnesin Alpakat ja Mark%Kattensin Multi Mohairit on tarkoitettu huiveihin. Ja huiveja niistä tuleekin, eilen illalla netistä jo malleja katselinkin. Mieli tekisi tehdä itselleni toinen Omppuhuivi, ja voi olla että tuo mohair päätyy sellaiseksi, mikäli en sitten löydä jotain uutta vielä mukavampaa mallia. Alpakka on muuten juuri sitä vaaleanpunaista, mistä tykkään" Tuollainen vanha roosa. Tulee ihana huivi siitäkin.

Vihko on takoitetttu neulemuistiinpanoihin. Vähän mietin, jos kirjoittaisin siihen omai ohjeitani (heh, niitähän on oikein neljä). Tekisi mieli suunnitella itse jotain huiviakin... Kuopus olisi kyllä tuon vihkon ottanut piirustuksiinsa, mutta onneksi asiasta ei kuitenkaan riitaa tullut=)

Kuva on hieman epäselvä, mutta tuossa vihkon päällä on ihania silmukkamerkkejä=) Itse asiassa juuri viikonloppuna mietin, että pitäisi sellaisia joskus hankkia. Kun se sähköhammasharjan rinkulakin lensi johonkin hukkaan... Ja itse korviksista väsäämäni merkit eivät mahdu isompiin puikkoihin. Nämä SNY:ni lähettämät ovat "ihqut" (miten sekin sitten pitäisi kirjoittaa)!! Pitää niistä ottaa vielä uusi, lähikuva, niin näette ne merkit paremmin...

Ja vielä sokerina pohjalla, paketista löytyi nallekarkkeja! Niistä sai kuopuskin maistiaisia, kun kerran sattui siinä paketin avaamista jännittämään kanssani. Loput jemmasin kaappiin odottamaan yksinäistä hetkeä=)

Muutakin on tässä viikon mittaan tapahtunut, muta niistä teen sitten eri postauksen paremmalla ajalla...