Tosi luova otsikko... Miten ihmeessä otsikoiden keksiminen onkin joskus penkin alla...

Postipoikaa odottaville sinne Pohjanmaalle (jos nyt oikein muistanen) tiedoksi, että pari päivää kyllä nyt kestää. Mää olen oikeen laisk... siis tuota neulonutkin tässä viikonlopun aikana. No oikeesti olen kyllä laiskotellut melkeen koko viikonlopun. Eilen kyllä koko illan uurastin sitä fifiä, ja tänäi piti pingottaa se, mutta tuossa tuolilla näkyy vieläkin olevan. Luvatut palkinnot lähtee postiin vasta huomenna tai tiistaina.

Oon jotenkin nauttinut siitä että pitkästä aikaa töiden suhteen oli mahdollista pari päivää vaan olla:) Tänään en siis ole tehnyt mitään. En sitten yhtikäs mitään ellei tiskikoneen täyttämistä ja kuivurin päälle napsauttamista lasketa.

Niin juu, tänään meillä oli pitkästä aikaa ihan oikeeta ruokaa (oon siis jotain jopa tehnyt)!! Siis ihan itte tein ja ei mitään kuumia voikkareita vaan oikein makaronilaatikkoa, nams:) Koko kesä on menty grillimakkaralla, grillipihvillä, lohkoperunoilla, grillikalalla ja silleen. No on muutaman kerran oikeetakin ruokaa ollut, mutta tosi vähän. Ja tein muuten pizzaa iltapalaksi! Tää on historiallinen päivä tänä kesänä kun oon niin paljon viihtynyt tuolla keittiössäkin...

Ja huomenna alan siivoomaan heti aamusta. Ikkunatkin pitäisi pestä, samoin lattiallekin vois luutia näyttää... Siinä se meneekin koko päivä:( Ei mielihommaa toi siivoominen, mutta pakko sekin on joskus tehdä. Keskimmäinen täyttää huomenna jo 11v, niin loppuviikosta pitäisi voida vieraita päästää käymään.

Illalla muuten oli eilen ihan outo olo, kun ihan tarkoituksella en ottanut neulomuksia telkkarin viereen! Ei oikeen tiennyt missä käsiään pitäis. Mutta ajattelin että jos vähän antaisi ranteille lepoa ettei tule kipeiksi. Tänään ei sama enää onnistu, vaan nyt on jo pakko antaa käsille töitä. Sen verran laiskottelun lomassa (lue: netissä surffailun ja huutonetissä roikkumisen) tein, että Medico de Familen aikana tein omppuhuivia. Muuta en vielä oo telkkarista ehtinyt katsoakaan. Tää netissä istuminen on niin kiireistä;))