Kello on jo yli yhdeksän, joten lankavarastoni on määrä paljastua... Tosiaan lankoja oli ainoastaan 3,210 kg!! Lähimmäksi arvioi Päivi, jolle laitan mailia ja pienen palkinnon pääsiäisen pyhinä postitse. Onneksi olkoon:)

Oli jännä huomata, että kaikki arvelivat noita lankoja olevat enemmänkin. Itsekin ennen laskemista olisisin sanonut että viitisen kiloa. Punnitsin ne tuossa olkkarin lattialla sunnuntai-iltana, ja mies katteli telkkaria sohvalla. Kysyin sitten häneltä, että arvaas jotain paljonko niitä sitten kaikenkaikkiaan oli... Ja uskokaa tai älkää, mies sanoi että kolme kiloa!!! Siis on se oppinut näköjään jotain että mitä mikäkin lankakerä painaa... Pitäisiköhän teku käydä ihan vaan sen vuoksi että pysyisi selvillä langoissaan...

Nyt lähden aamupalalle ja kyläsairaalaa katsomaan, ja esittelen maanantain saaliit vasta myöhemmin. Ei sormet ja näppis oikein taas tottele, ja koko ajan saa korjailla tekstiä... Tiedä sitten oikutteleeko nää sormet ilmojen takia vai neulomisen takia, mutta menee jatkuvasti väärille nappuloille, ja ihan hiukan särkee. Ei pahat silti, mutta vaivaa kirjoittaessa. Ja kun mä en katso ihan koko aikaa näppäimistöä kirjoittaessani, niin heti jos ei sormet siirry oikein niin sen kyllä huomaa.