Tuntuu kyllä vähän hassulta aloittaa blogikirjoitus tuollaisella otsikolla. Olen tänään ollut aloittelemassa uutta harrastustani ja sen vuoksi en tätä Höh-juttua ehtinyt aiemmin kirjoittaa, ja nyt olo on kyllä ihan kaikkea muuta. Mutta siitä toisaalla.

Eli Todella Iso Höh! Kävin alkuviikolla Lavikolla (paikallinen neulojan pieni paratiisi). Ihan poikkesin sillä mielellä, että käynpä hakemassa kerän tai kaksi On Linen Supersockea, sitä Cottonia. Mutta mitä sainkaan kuulla... Ei oo, ei tuu. Nimittäin sitä lankaa, eikä muitakaan OnLinen lankoja, ei myydä vähittäiskauppoihin lainkaan. Ainoastaan messuilta saa sitä ja sitten nettikaupoista. Ja minä kun ajattelin että raaskin sitä kerän verran ostaa, kun ei tarvitse maksaa toimituskuluja... Mutta kai se on sitten satsattava niihin postikuluihinkin jossain vaiheessa. En nyt ihan yhtä kerää ala kuitenkaan tilaamaan. Yritän neuloa vanhoja seiskaveikkoja alta pois, että voin sitten hyvällä omalla tunnolla palkita itseni useammalla kerällä samoilla kuluilla!

Tuli muuten mieleen, että kun täyttelin sellasta henkilötietolomaketta tuota kuntosalitouhua varten. Siinä kysytään tarkkaan tavoitteet ja kaikki. Ja sitten kysytään "Kun saavutat tavoitteesi, miten aiot palkita itsesi?" Tuota... Siihen vois vaikka vastata että "Aion palkita itseni kassillisella tai kahdella ihania uusia lankoja"... Oikeesti, ei oikein just tule muutakaan mieleen. Tuskin siihen sopii laittaa sellaistakaan, että "aion vuokrata leffan tai pari ja löhötä koko viikonlopun sohvalla leffoja katsellen, ja mutustelen samalla sipsejä pitsaa pähkinöitä ja jädeä"=)