Lanka loppui, ja Fifi on valmis. Tuosta tuli hieman pienempi versio, mutta riittää kyllä mulle:) Aika hyvin osasin arvioida millon pitää päätellä, sillä lankaa jäi 3,35m eikä siitä olisi enää yhtään kerrosta riittänyt. Tuuria oli myös siinä, että päättelykerros tuli kokonaisen mallikerran jälkeen.

Nyt, ennen pingotusta huivilla on leveyttä noin 90 cm ja pituutta noin 65cm. Mittailin että venyisi tuo leveys himpun vajaa 110cm saakka, ja kokeilin että on ihan hyvä tuon kokoisena. Voi käyttää harteilla, mutta myös vaikka kaulahuivin tapaan.

Mietin kyllä ensin, että pitäisikö tehdä vielä toisen kerän verran tuohon, mutta sitten mietittyäni tulin siihen tulokseen, että toisen kerän aikana voisi loppua into kesken. Alkoi tulla jo niin tutuksi tuo mallikuvio.

Huomenna päättelen vielä langanpäät, ja yritän ehtiä pingottamaan. Toivottavasti yläreunan rullaus oikenee silloin ja samoin tuo alakulma joka itsepintaisesti pyrkii nousemaan ylös...

149415.jpg

Seuraavaa huivia jo mietin (suorakaiteen muotoista), vaikka Omppu vielä on ihan kesken (ja toinen pitää myös tehdä ennen joulua). Mietin ensin että tekisin Fifi II:n, mutta taidan vaihtaa mallia kuitenkin. III-versiokin kiinnostaisi, mutta tähän hetkeen taitaa olla liian iso työ minulle. Joskus sitten kuitenkin:)

Tuon neulominen muuten nopeutui huimasti, kun eilen vaihdoin pyöröpuikoille. Alkoi ottamaan niin kovin neulominen ranteisiin, niin ajattelin kokeilla pyöröjä. En niin hirveästi muuten tykännyt niistä, mutta ranteet tykkäsivät.

Mutta oikeesti, mä olen ihan hirveän ylpeä että jaksoin tuon tehdä valmiiksi:) Vaikkei toi nyt tuon kummoisempi työ olekaan, ja on ihan helppokin. Välillä jo meinasi eilen usko loppua kesken ja mallikuvio puudutti, ja kerrosten pituus. Mutta nyt se o valmis!!