Nyt kun ei työkiirettä pahemmin ole, on kyllä puikot heiluneet varsinkin aamuisin telkkaria katsoessa. Aamulla tulee ensin kahdeksalta jotain sarjoja neloselta, sitten tulee Elämä käsissä ykköseltä. Ja vielä sen jälkeenkin on alkanut tulla Emmerdale kolmoselta. Hyvää neulomisaikaa siis=) Ja todistusaineistoa siis tässä:

337781.jpg

Lampun päällä roikkumassa huivinalku. Topp Mohairia, ja ohje löytyy siitä Modasta 5/05. Tää on vähän niinkuin harjoituskappale, samalla mallilla tulee sitten toinen siitä juuri saamastani Mohair Luxista. Ja kenties vielä yksi muukin lanka jalostuu jossain vaiheessa tällaiseksi. Miten niin tuo mallineule addiktoi??

Tuo sohvan selkänojalla oleva on miehelle tulevaa paitaa. Väri on kyllä oikeasti haaleampi kuin tuossa näyttäisi olevan. Valmiina on jo 31 cm takakappaletta... Tää on ainut neule tällä hetkellä, mitä pystyy tekemään aivottomana (siis kun katsoo telkkarista jotain mitä pitää seurata tiiviimmin).

Sitten aloitin vielä tummanpunaisesta Nallesta neulomaan Joulusukkia. Valmistaudun siis hyvissä ajoin tulevaan jouluun ettei vaan tule kiire;) Ei vaan, jätän kulkuset pois sukista, ihastuin tuohon malliin kun sen bongasin ihan muuta etsiessäni. Kuvaa ei noista ole, mutta toinen sukka on kantalapussa saakka ja toinen vasta kuvion puolivälissä.

Ja kaimani, jos luet tätä, niin postia on tulossa mutta valitettavasti menee ensi viikkoon. Sama koskee myös muita jotka odottavat minulta postia... Postipate ei ole syyllinen, vaan ihan omasta saamattomuudestani johtuvaa.