On hieman turhankin märkää tässä ollut... Oli sellainen rankkasade, että viemäritkin lakkasivat vetämästä... Mies lähti poikien kanssa ajelulle, ja yhtäkkiä soitti, että käys kattoos onko alustassa vettä. Eipä ollut mulle tullut mieleenkään, koska meidän talo on ollut siitä onnellinen naapuritaloihin verrattuna, että meille on vesi tullut sisään ainoastaan kerran. Sekin silloin kun viemäriputkin mani tontin rajalla tukkoon.

No, nyt oli meilläkin ikioma uima-allas alustassa... Aineellisia vahinkoja meille ei tainnut onneksi tulla muutamia kastuneita sandaaleita ja pareja turvakenkiä enempää. Vettä oli alustan puolella muutamia senttejä kyllä, mutta on betonilattia siellä, ja onneksi ei ollut kovasti tavaraa lattioilla. Pumpulla saatiin osa vedestä pois, ja jossain vaiheessa alkoi sitten viemäritkin vetää taas. Pesuhuoneessa oli myös noussut vesi, mutta onneksi pysyi siellä, ja sen verran on laskua lattiassa, että mitään vahinkoja ei sielläkään tullut. Kaikilla ei ollut näin hyvä tuuri, monilla kastui koko alusta ja siellä olleet tavarat ja pintamateriaalit. Laminaattilattiat meni aika ikäviksi monella.

Meilläkin on tuolla alimmassa kerroksessa lasten huoneet, mutta siinä on korotettu lattia, joten ei tullut vesi sinne. Sen lattian alta se onneksi kuivuu kyllä.

Kun omat vedet saatiin rajattua, mies ja pojat lähti pyöräretkelle ja ottivat muutaman kuvan. Eli tässä pari kuvaa juuri tuosta Poliisilaitoksen vieressä olevasta alikulusta. Juuri luin uutisista, ettei siitä vissiin pääse vieläkään kulkemaan.

Joillain kävi auton kanssa tosi huono tuuri.
819127.jpg819129.jpg819133.jpg

Tämäm näköistä on yleensä tuolla Kokemäenjoessa, tästä siis kyllä ihan autolla kuljetaan...
819134.jpg819135.jpg
Jotkut ne saivat silti ilon irti tästäkin...

819137.jpg