Arvonnan tekninen osuus suoritettiin pari tuntia sitten, ja nyt on aika julistaa voittaja. Kaikki kyseiseen postaukseen tulleet kommentit siirrettiin siis ensin wordille, ylimääräiset poistettiin (Villilangan ja JohannaV:n kommentit olivat tulleet useampaan kertaan, joten arvontaan osallistui vain yhdet kappaleet molemmista), ja kommentit leikattiin irti. Lappuset sitten isoon taikinakulhoon, ja perusteellisesti sekoitettuaan ja pöyhittyään mies sitten nosti ylös voittajakommentoijan lapuskan.

Torvisoittelua tähän kohtaan, kiitoksia maestro...

Voittaja on... Seija P

Paljon onnea ja kiitoksia kaikille osallistuneille!

Palkinto on jo mietinnässä ja lähtee postissa Seijalle ensi viikolla, kunhan saan vielä osoitteen Postimies Patea varten.

Ja sitten vielä ne otsikossa jo mainitut vuoden ensimmäiset sukat. Ja samalla vuoden ensimmäinen valmistunut neuleeni siis.

333313.jpg

Ei nyt ihan sellaiset kuin vyötteen kuvassa on. Ja keskenään näyttävät ihan eriparisilta... No onhan se moneen kertaan todettu, että noissa tuollaisissa langoissa on aina se riski. Ja lopputulos tosiaan näkyy vasta sitten lopussa, että mitäs sitä tulikaan tehtyä... Mutta olisko sanonta "laatu korvaa määrän" näiden sukkien kohdalla niin, että "värit korvatkoon kuvion"... Ja nämä ovat kyllä jo jalassa, ja kotisukkina kyllä menevät hyvin. Varpaat pysyvät lämpöisinä, vaikka kieltämäti sukat näyttävät aikas koomisilta.

Lankana oli On linen Supersocke100, Walking color, värinro 852. Lankaa meni näihin 48g.